Tikspac: Ny ägare utan dåligt rykte | Affärsvärlden.

5.0
Tikspac: Ny ägare utan dåligt rykte | Affärsvärlden.
3 Min Read

Tikspac har byggt nya idéer för en renare miljö. Dessutom finns det många olika koncept för att bidra till en renare miljö, så beskriver företaget själva dessa.

Tikspac har byggt nya idéer för en renare miljö. Dessutom finns det många olika koncept för att bidra till en renare miljö, så beskriver företaget själva dessa begrepp. Det bidrar till en ren miljö genom att kombinera många koncept och erbjuder även miljövänliga skräp- och hundpåsar till hundägare runt om i Europa.

Sopsäckar placeras också i en mängd olika områden och kommunen debiteras inte för detta koncept, men det kommer att ansvara för stationens installation, drift och underhåll. Denna idé stöds av de olika företagen som vill visa sin omtanke mot den lokala miljön och ta socialt ansvar genom att avslöja sitt varumärke eller budskap för allmänheten.

Tikspacs stationer kan du hämta tomma hundpåsar och sedan slänga dem efter att hunden uppfyllt sina behov. Detta är gratis för hundägaren.

Tikspac: Ny ägare utan dåligt rykte | Affärsvärlden.

Tikspac

Företaget har utvecklat, tillverkat och sålt produkter för att städa miljön. Företagskonceptet med hundpåsar är troligen den mest kända produkten. Enskilda medborgare kan hämta tomma påsar gratis och sedan kassera dem när hunden har uppfyllt sina behov. Kommunerna eller fastighetsförvaltarna ansvarar för stationerna.

Tikspac har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och England. Företaget har avtal med över 370 kommuner, över 5000 sponsorkunder och 8000 enheter i bruk. Huvudkontoret ligger i Falkenberg.

Tikspac: Ny ägare utan dåligt rykte | Affärsvärlden.

Tikspac

När nationerna och kommunerna öppnar igen kan företaget "se fram emot att få försäljning till andra kommuner för att i större utsträckning utnyttja försäljningspotentialen i projekten."

Att hyra din station med vilken design som helst är mycket populärt eftersom det låter dig interagera med dina intressenter samtidigt som deras liv blir enklare. För att avsluta jobbet skapade vi världens största hundekskrement.

Tikspac: Ny ägare utan dåligt rykte | Affärsvärlden.

Tikspac

Stationerna har riktat rörelser för olika platser och tillhandahåller miljövänliga sopsäckar. Dejan Shabacker, ny VD och huvudägare i Tikspac, har ökat sitt intresse för företaget.

60% renare med nedbrytbara miljöpåsar på kommunal mark finansieras av lokala, miljömedvetna företag som vill synas i ett positivt sammanhang - Tillsammans kan vi göra världen till en renare plats!