Kursus i præsentationsteknik

4.6
Kursus i præsentationsteknik

Vil du gerne blive bedre til at fremføre dine præsentationer, så du fanger og fastholder dit publikum effektivt? Så skal du læse med her

Supplement tilbyder præsentationsteknik-kursus til danske virksomheder og organisationer, der gerne vil udvikle og forbedre præsentationsevner. Ved dette kursus får du brugbare værktøjer og redskaber, som får dig til at fremstå stærkere og mere professionel, hvad enten du er foredragsholder, leder eller noget helt tredje. Målgruppen for dette kursus er i princippet alle, der har et ønske om at præsentere præcist og effektivt.

Supplements præsentationsteknik-kursus indeholder en række elementer, der hver især er vigtige for at kursisterne kan blive bedre til at brænde igennem, når de præsenterer.

På kurset vil man fra et praktisk perspektiv kigge på den klassiske kommunikationsmodel, ligesom der vil blive lagt vægt på den enkelte præsentations formål samt talerens muligheder for at kunne træde i karakter over for sit publikum.

Endelig vil der blive kigget på vores kropssprog, og hvordan dette kan inddrages i forhold til at indfri de ønskede formål for den pågældende præsentation. Derudover indeholder kurset en række andre emner, som altså også bidrager til at forbedre din præsentationsteknik.

Supplements kurser og foredrag favner bredt

Med over 20 års erfaring har Supplement oparbejdet specialiseret viden inden for en lang række nøgleområder, der spiller en stor rolle i dagligdagen på arbejdsmarkedet. Den viden kan man få indblik i og drage nytte af ved at deltag i deres foredrag. Og her er der noget til ethvert behov. 

Her kommer en præsentation af de mest efterspurgte foredrag og kurser:

Bogholderi for nybegyndere - og opfriskning

Sidemandsoplæring - effektiv videndeling

Konstruktiv feedback kursus - gi' indspark, der gør en forskel

Mere arbejdsglæde, tak! - kan arbejdsglæde være en valg?

Projektøkonomi - grundlæggende budgettering og styring af økonomien i projekter

Bliv en bedre underviser - kursus i undervisningsteknik: lær fra dig, så det virker!