Nyt Køkken - Køkkenforhandler

4.1
Nyt Køkken - Køkkenforhandler

Rotpunkt køkkener er det foretrukne valg, for de der ønsker et bæredygtigt snedkerkøkken og moderne køkken. Besøg køkkenforhandleren i København

Et køkken er en stor del af husstandens identitet samt et af de rum, som familien tilbringer en stor del af hverdagen i, hvorfor denne skal udstråle af kvalitet, design og være funktionel. Med et nyt køkken fra Rotpunkt kan man være sikker på at få kvalitet, bæredygtighed og funktionalitet til prisen. Rotpunkt er køkkenforhandler med egen produktion i Tyskland, hvor fabrikken er co2-neutral. Det gør at køkkenfirmaet er 100% co2-neutral. Endvidere er Rotpunkt køkken certificeret, og der tilbydes Greenline køkkener.

Der er en lang række køkkentyper, som kunderne kan vælge mellem og et hav af muligheder og designs, så alle kan have et unikt køkken med et særligt præg. Kundernes ønsker vægtes og tilfredshedsgraden er på det højeste. På hjemmesiden kan der under inspiration læses mere om de projekter, som Rotpunkt har udført. Blandt de mange køkkentyper vælges der bl.a. snedkerkøkken og moderne køkken.

Snedkerkøkken - moderne køkken find køkkenfirma

Snedkerkøkken

Snedkerkøkken

Rotpunkt er lokaliseret i flere dele af Danmark, hvor man kan ringe ind for at få en fremvisning i et af deres showrooms. Det er en oplevelse i sig selv at se og føle på køkkenerne, som Rotpunkt har udført. Hvis man er bosat i København og omegn, kan man med fordel tage kontakt til afdelingen i hovedstaden ved at klikke ind på følgende – Køkkenforhandler København.

Nyt køkken - køkkener - Køkkenforhandler

Nyt Køkken

Rotpunkts professionelle team af designere, konsulenter og håndværkere er din tryghed, når et nyt køkken skal opføres i husstanden. Der sikres god kundeservice hele vejen igennem processen, og resultatet vil tale for sig selv. Kig ind på Rotpunkts hjemmeside hvor der er rig mulighed for at få inspiration om køkkener og køkkenfirmaet. Læs om de eftertragtede grebsfrie køkkener, moderne køkkener og snedkerkøkkener. Et nyt køkken i bæredygtigt- og certificeret træ gør, at der skabes et bedre indeklima, da luftkvaliteten er vigtig at have for øje, når man tilbringer meget tid i det nye køkken. Læs mere om afdelingen i København her – Køkkenfirma København.