Heeft Gmail problemen?

4.0
Heeft Gmail problemen?

Gebruikers kunnen daarbij problemen ondervinden met Gmail, waardoor ze hulp moeten zoeken.

Gmail, een Google-product, is een van de meest betrouwbare e-mailplatforms, waarmee gebruikers snel berichten kunnen verzenden en ontvangen. Daarnaast hebben geregistreerde accounthouders toegang tot een aantal unieke functies, waaronder YouTube, Drive, Agenda, Hangouts en vele andere. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is er een hele reeks Gmail-problemen en -fouten die zowel onhandig zijn als een hele reeks problemen veroorzaken.

Redenen achter Gmail-problemen

Hier zijn enkele van de redenen waarom gebruikers in het Verenigd Koninkrijk Gmail-problemen kunnen ondervinden. De problemen zijn als volgt:

 • Eerst en vooral ontstaan Gmail-problemen als gevolg van de downtime van Gmail. Als alternatief kunnen we stellen dat Gmail serverproblemen ondervindt.
 • Gmail-problemen worden soms veroorzaakt door een slechte internetverbinding.
 • Het kan ook gebeuren als u uw Gmail-wachtwoord vergeet.
 • Problemen met Gmail-accounts kunnen ook worden veroorzaakt door onjuiste configuratie-instellingen.
 • Gmail-problemen kunnen ook worden veroorzaakt door het gebruik van een verouderde browser.

Hieronder vindt u enkele veelvoorkomende Gmail-problemen met oplossingen:

1: Oplossing voor wachtwoord vergeten in Gmail-probleem

 • Ga naar de officiële inlogpagina van Google om aan de slag te gaan. Selecteer vervolgens 'Wachtwoord vergeten?' uit het vervolgkeuzemenu.
 • Google vraagt gebruikers nu om het laatste wachtwoord in te voeren dat ze zich hebben herinnerd. Selecteer vervolgens 'Volgende' in het vervolgkeuzemenu. Als het wachtwoord dat u hebt getypt nog steeds onjuist is, selecteert u de optie 'Probeer een andere vraag'.
 • Daarna moet u een secundair e-mailadres of een geregistreerd mobiel nummer opgeven. Zodat u een officiële verificatiecode van Google kunt verkrijgen.
 • U kunt een nieuw wachtwoord voor uw account instellen nadat u de verificatiecode heeft ingevoerd die u heeft gekregen. Zo los je problemen met Gmail op, zoals vergeten wachtwoorden.

2: Er ontstaan technische obstakels bij het optellen van handtekeningen in Gmail

Het toevoegen van een handtekening aan Gmail zal niet alleen het uiterlijk verbeteren, maar het zal ook uw identiteit professioneler maken. Gebruikers kunnen daarbij problemen ondervinden met Gmail, waardoor ze hulp moeten zoeken. Om deze reden hebben we een aantal eenvoudige procedures op een rij gezet waarmee klanten eenvoudig een handtekening aan hun e-mail kunnen toevoegen zonder de problemen van Gmail te hoeven oplossen.

Stappen om eenvoudig een handtekening toe te voegen aan een Google Mail-account:

 • Ga naar het Gmail-account en zoek naar de optie 'Instellingen'.
 • Scroll naar beneden op de pagina totdat je het gedeelte 'Handtekening' tegenkomt.
 • Met Google kunt u kenmerkende tekst en foto's in verschillende stijlen toevoegen om het er verfijnder uit te laten zien.
 • Selecteer 'Wijzigingen opslaan' in het vervolgkeuzemenu. U kunt problemen met uw Gmail-account oplossen door de bovenstaande methoden te volgen.

3: Gmail-foutcode 6922

Wanneer bijlagen rechtstreeks vanuit Gmail worden geopend, treedt Error 6922 op. Een dergelijke fout kan echter eenvoudig worden opgelost door de cache te wissen in de browser die u gebruikt om internet te bezoeken.

Voor Google Chrome:

 • Open hiervoor Google Chrome en druk tegelijkertijd op Ctrl + Shift + Del op uw toetsenbord.
 • Dit zal een plaats openen waar u uw browse-opties kunt aanpassen. Waar u de optie 'Gegevens verwijderen' moet selecteren om de cache te wissen.

4: Moeilijkheid bij het toevoegen van een secundair e-mailadres

Het is noodzakelijk om een secundair e-mailadres bij te werken of toe te voegen. Het helpt bij het herstellen van een gehackt account, een wachtwoord dat is gehackt en een aantal andere essentiële scenario's.

Controleer hier de procedure:

 • Je moet naar je Gmail-account gaan en de optie 'Persoonlijke info' selecteren om een herstel-e-mailadres toe te voegen of te wijzigen.
 • Zodra u dit heeft gedaan, gaat u naar het paneel 'Contactgegevens' en selecteert u de optie 'E-mail'.
 • Met Google kunt u een secundair e-mailadres toevoegen of bijwerken met het grootste gemak en comfort.

5: Kan tweestapsverificatiefunctie niet instellen

Tweestapsverificatie is een beveiligingsfunctie van Google-accounts die een extra mate van bescherming biedt. De meeste beginnende gebruikers zijn zich daarentegen niet bewust van de basisaanpak om dit te doen. We hebben de exacte stappen beschreven die ze hieronder moeten nemen om te volgen:

Hier is hoe?

 • Ga om te beginnen naar de pagina Mijn account van Google en selecteer Aanmelden en beveiliging in het vervolgkeuzemenu.
 • Zoek naar de optie 'Verificatie in twee stappen' en klik op de optie 'Aan de slag'.
 • Klik na het invoeren van het juiste wachtwoord op de optie 'Aanmelden'.
 • Stel een 2-factor authenticatie-optie in door de instructies op het scherm te volgen.

Neem contact op met experts die u kunnen helpen bij het vinden van een realtime oplossing voor uw Gmail-problemen.

Gebruikers kunnen problemen ondervinden bij het zelf oplossen van Gmail-problemen vanwege een gebrek aan technische vaardigheden. In zo'n serieus scenario moeten mensen contact opnemen met onze experts via Gmail Nederland, die experts zijn in het oplossen van een breed scala aan problemen. Ze zullen je ook doorverwijzen naar belangrijk advies voor probleemoplossing, zodat je Gmail-problemen nu zorgvuldig kunt aanpakken. Dus, wat heb je te verliezen? Bel gewoon onze gratis Gmail Support-hotline (24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar).

Lees ook deze blog: http://technoitgeek.bravesites.com/entries/general/hoe-telefoonnummer-van-instagram-verwijderen