Hoe te repareren Gmail ontvangt geen e-mails?

4.1
Hoe te repareren Gmail ontvangt geen e-mails?

Dan is het een van de meest vervelende problemen die elke gebruiker af en toe tegenkomt.

Gmail ontvangt geen e-mails

Ontvangt u e-mails in uw Gmail-account? Maar je kunt het om de een of andere reden niet in je inbox vinden. Dan is het een van de meest vervelende problemen die elke gebruiker af en toe tegenkomt. Mogelijk ontvangt u om verschillende redenen geen Gmail-e-mails, dus u moet het probleem zo snel mogelijk oplossen als u uw cruciale e-mails wilt ontvangen. Het vinden van de precieze oorzaak van het probleem dat Gmail op verschillende apparaten geen e-mails ontvangt, is nooit eenvoudig, maar u kunt dit probleem eenvoudig verhelpen als u over alle benodigde kennis beschikt.

Waarom ontvangt Gmail geen e-mails?

  • Gebrek aan goede internetverbinding.
  • Instellingen voor e-mailfilters.
  • Onjuiste serverinstellingen.
  • Configuratie fouten.
  • De oudere app-versie gebruiken.
  • Compatibiliteitsproblemen.

Gmail ontvangt geen e-mails op iPhone

Zijn Gmail-e-mails ineens niet meer op je iPhone aangekomen? Dan moet u de volgende acties ondernemen om dit probleem te verhelpen, wat eenvoudig te doen is:

Oplossing 1: controleer de internetverbinding

Het eerste dat u moet controleren als u geen Gmail-e-mails ontvangt, is uw internettoegang, omdat een slechte internetverbinding tot verschillende technische problemen kan leiden. In plaats van wifi kunt u ook mobiele data gebruiken.

Oplossing 2: update Gmail-app

Je kunt je Gmail-app updaten naar de meest recente versie om je te helpen bij het oplossen van de vele problemen met je iPhone wanneer je een oudere app-versie gebruikt, wat af en toe tot veel technische problemen kan leiden.

Oplossing 3: uitloggen en inloggen

Wachten duurt minder lang als u zich eerst afmeldt bij uw Gmail-account. Daarna kunt u weer inloggen op uw e-mailaccount om uw inbox te controleren op eventuele e-mail die in afwachting is.

Oplossing 4: werk het besturingssysteem van uw apparaat bij

Voordat u uw besturingssysteem bijwerkt, moet u ervoor zorgen dat uw apparaat het meest recente besturingssysteem heeft, wat essentieel is voor ononderbroken toegang tot verschillende services, waaronder Gmail.

Oplossing 5: controleer uw map met ongewenste e-mail of spam

Je kunt ook de rommel- of spammap van je Gmail controleren, omdat er af en toe veel e-mails terechtkomen zonder enige indicatie. Je kunt ook kijken bij de instellingen van je e-mailfilter.

U kunt het probleem met Gmail dat geen e-mails ontvangt over het iPhone-probleem effectief oplossen door de hierboven genoemde instructies te volgen. Als je echter nog steeds problemen hebt met het ontvangen van je Gmail-e-mails of als je een andere vorm van hulp nodig hebt, neem dan onmiddellijk contact op met de klantenservice via Gmail Nederland Bellen voor onmiddellijke hulp.

Lees ook deze blog: http://klantenservices.bravesites.com/entries/general/hoe-u-het-wachtwoord-van-uw-paypal-account-kunt-herstellen-en-wijzigen-