​HOE AMAZON FIRE STICK INSTELLEN?

4.5
 ​HOE AMAZON FIRE STICK INSTELLEN?

U hoeft zich geen zorgen te maken; dit is geen rocket science.

De Amazon Fire Stick, hoe technisch je ook bent, kan soms moeilijk te installeren zijn. U riskeert aanzienlijke schade aan uw systeem als u de juiste installatieprocedure niet volgt. En hoor ons als we zeggen dat je het niet leuk zult vinden om een ​​aanzienlijk bedrag aan een ander te verspillen. Dus vergeet alle nutteloze suggesties die je van anderen hebt gekregen en laat ons je laten zien hoe je de Amazon Fire Stick instelt. U hoeft zich geen zorgen te maken; dit is geen rocket science. Dat is zo eenvoudig als het wordt.

De vereiste voor Amazon 4K Fire Stick

Dus voordat we ingaan op de details van het opzetten van Amazon Fire Stick 4k, is dit wat je nodig hebt.

 • Een tv die compatibel is. Een high-definition televisie met een HDMI-poort. Maakt u zich geen zorgen, de meeste televisies volgen deze specifieke technologische normen over de hele wereld.
 • Er is een betrouwbare, snelle draadloze internettoegang nodig.
 • Controleer of je Amazon Prime hebt. Het zou onmogelijk zijn om de Fire TV-stick zonder deze te gebruiken. Dus als je er nog geen hebt, maak er dan nu een.
 • Er zijn twee AAA-batterijen nodig voor de afstandsbediening van uw tv-stick.

Hoe Amazon Fire TV Stick in te stellen

 • Zorg ervoor dat uw televisie is ingeschakeld voordat u begint.
 • Zoek de HDMI-poort aan de achterkant van je tv en sluit de Fire Stick erop aan. Als u van plan bent een HDMI-extender te gebruiken, doe dat dan.
 • Verander het kanaal naar het kanaal waar de HDMI-poort is aangesloten. Stem af op de HDMI 1-buis, bijvoorbeeld als de stick in die aansluiting is gestoken. Met het laadsymbool ziet u een "vuurstok" -embleem op de telefoon.
 • Het gedeelte dat u nodig hebt om de afstandsbediening te verbinden, is nu. Schakel uw afstandsbediening in nadat u de juiste batterijen hebt geplaatst en laat deze automatisch koppelen met de Fire Stick. Als het koppelen niet automatisch plaatsvindt, houdt u de Home-knop tien seconden ingedrukt om het apparaat naar de verkenningsmodus te sturen en het koppelingsproces te voltooien.
 • P.S. Als u ooit problemen ondervindt met de afstandsbediening, neem dan contact op met de vertegenwoordigers van de klantenservice, die goed zijn toegerust om u te helpen. Een praatje maken is immers voordelig. Vooral als het om de opstelling van de Amazon Fire TV Stick gaat.
 • Sluit je aan bij het wifi-netwerk voor je tv-stick.
 • Dit is het moment om uw smartphone te verbinden met uw Amazon-account.

Gefeliciteerd met uw prestatie! De installatie van je Amazon Fire Stick is nu definitief. Houd er rekening mee dat u een welkomstvideo moet bekijken om eventuele misverstanden uit de wereld te helpen. Ik hoop dat je geen vragen meer hebt over het instellen van de Amazon Fire Stick, als je dat hebt, moet je Amazon Bellen Nederland.