​Hoe u een verwijderd Instagram-account kunt herstellen

4.4
​Hoe u een verwijderd Instagram-account kunt herstellen

Maar helaas lijken we ver genoeg om het te zien uitkomen.

Misschien ben je hier gewoon om je verwijderde Instagram-account te herstellen; twee zaken komen hier spelen. Het kan een tijdelijke opname zijn waardoor u van het platform verdwijnt zonder te weten dat uw ccount-gegevens van de servers van Instagram worden verwijderd.

De tweede mogelijkheid is die van onderdrukking. In dit geval moet het ook duidelijk zijn dat er momenteel geen manier is om het opnieuw op te starten, zelfs niet als u uw publicaties en andere gegevens kunt raadplegen als ze van tevoren zijn gedownload.

Onlangs kan Instagram echter een archief met uw activiteiten en persoonlijke gegevens downloaden gedurende uw hele periode van activiteit. Dit omvat profielinformatie, gepubliceerde foto's en video's, enzovoort.

Dit is al een belangrijke stap, ook al is een van de verplichtingen die in de verordening voor de bescherming van persoonsgegevens worden genoemd, het gemakkelijk doorgeven van gegevens van het ene account naar het andere. We stellen ons voor dat een dergelijke mogelijkheid gegevens in een nieuw account zou laden. Het zou een grote stap voorwaarts zijn. Maar helaas lijken we ver genoeg om het te zien uitkomen. We onthouden daarom dat een verwijderd Instagram-account dat zeker is.

Als je je Instagram-account hebt verwijderd en deze wilt herstellen, moet je er rekening mee houden dat je volgens het Instagram-beleid je account niet opnieuw kunt activeren of de gebruikersnaam die je eerder hebt gebruikt niet kunt herstellen. Als u het echter tijdelijk heeft uitgeschakeld, kunt u het op elk moment opnieuw activeren.

Stappen om uw IG-account opnieuw te activeren

Stap 1. Ga je gang en open je IG-aanvraag. Om een gehandicapte te herstellen of misschien tijdelijk beperkte account, moet u zich gewoon opnieuw aanmelden bij uw account. Deze actie lijkt heel eenvoudig, maar het kan moeilijker zijn dan het in werkelijkheid lijkt. Dit populaire site (IG) is een beetje streng met betrekking tot het opnieuw activeren van accounts.

U moet er ook rekening mee houden dat als u uw account tijdelijk deactiveert, dit slechts geldig is een week.

Stap 2. U wilt uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Als deze inloggegevens uw uitgeschakeld account, uw account is weer actief! Als deze stap echter niet werkte en u kunt niet inloggen, u moet uw wachtwoord opnieuw instellen.

Hoe je Instagram-wachtwoord opnieuw instellen?

Als je je Instagram niet opnieuw kunt activeren door normaal in te loggen, wil je misschien een tweede optie: ga je gang, reset je Instagram-wachtwoord. Als u uw toegangscode, u kunt deze opvragen of wijzigen.

Stap 3. Klik op de link «Wachtwoord vergeten? Dit is, onderaan de login-knop.

Stap 4. Voer uw e-mailadres of gebruikersnaam in die is gebruikt om het IG-profiel in te stellen. Als je hebt correct ingevoerde gegevens, ontvangt u een e-mail met de stappen om uw wachtwoord.

Stap 5. Als u al bent ingelogd op uw account en uw wachtwoord wilt wijzigen, u moet uw gebruikersprofielinstellingen openen. Raak de drie stippen in de rechterbovenhoek aan van het scherm waar u onmiddellijk de optie Wachtwoord wijzigen vindt. Als u uw wachtwoord niet kunt herstellen of uw account niet hebt uitgeschakeld, en u doet het niet weten waar het probleem vandaan komt, moet u de Instagram-voorwaarden van Service om te zien of uw account is gesloten. Afhankelijk van de ernst van de overtreding, kunt u uw account al dan niet opnieuw activeren.

Voorkom dat je de richtlijnen van de Instagram-community schendt. Je account wordt niet uitgeschakeld als je alleen video's of foto's plaatst die voldoen aan de communityregels die hierdoor zijn ingesteld platform. Volg deze regels als volgt:

 • Plaats foto's en video's die van u zijn. Dit is inhoud die u kunt claimen als uw eigen.
 • Alle foto's of video's die u downloadt, moeten geschikt zijn voor alle leeftijden.
 • Deel geen gewelddadige inhoud, seksuele dingen of misschien naaktfoto's.
 • Blijf uit de buurt van inhoud die zelfbeschadiging kan aanmoedigen.
 • U wilt andere leden respecteren.

Stuur geen spam: Herhaalde opmerkingen zijn niet toegestaan. Manipuleer de service niet voor commerciële doeleinden, voor kortingscodes of de promotie van webpagina's.

Als je de onderstaande regels overtreedt, kan Instagram je account beëindigen zonder Merk op:

 • Je moet minimaal 13 jaar oud zijn.
 • U mag uw account niet aan iemand anders verkopen of overdragen.
 • U hoeft geen informatie op te vragen om toegang te krijgen tot andere accounts.
 • U mag nooit seksuele, discriminerende of misschien gewelddadige inhoud plaatsen Spam geen andere Instagram-gebruikers.
 • U mag nooit Instagram-accounts maken met behulp van ongeautoriseerde middelen, zoals robots.
 • U mag gebruikers nooit verhinderen om gebruik te maken van Instagram.
 • Breng geen virussen of destructieve code over.
 • Je mag geen toegang krijgen tot de privé Instagram API.
 • Gebruik Instagram nooit voor illegale doeleinden.

Je moet je Instagram-inloggegevens niet delen met mensen, inclusief tools: die zijn er apps, die u helpen bij het plannen van uw Instagram-inhoud, waar anderen echter om kunnen vragen uw wachtwoord en ze zijn mogelijk niet altijd betrouwbaar.

Kunt u uw account nog steeds niet opnieuw activeren?

Als u na het volgen van al deze stappen nog steeds geen toegang tot uw account kunt krijgen, kunt u het beste doen is rechtstreeks contact opnemen met Instagram om erachter te komen wat er aan de hand is.

U kunt met hen in contact komen door deze instructies te volgen:

 • Ga online naar het Instagram-helpcentrum - vind instructies of meld Instagram gewoon accounts, die de Instagram-regels schenden.
 • Vanuit uw account kunt u op de optie iets werkt niet drukken. Als je niet kan log in op uw account, klik op Ik kan niet inloggen voor instructies over het herstellen van uw account.
 • Ga naar het Privacy- en Beveiligingscentrum en klik op de optie Meld iets aan meld het probleem aan andere gebruikers of aan uw account.
 • Ga naar de Facebook-pagina van Instagram. Dit is de beste manier om een direct bericht te sturen naar Instagram omdat er geen ondersteuningsmail is.

Om er zeker van te zijn dat je een antwoord van Instagram krijgt, zijn er een aantal dingen die je moet doen overweeg bij het schrijven van het bericht:

 • Probeer niet van streek te lijken: de kans is groter dat u wordt beantwoord als u een duidelijk en onpartijdig bericht stuurt bericht.
 • Wees specifiek: zeg niet alleen dat ik geen verbinding kan maken. Wees duidelijker, beschrijf het probleem en de stappen die u hebt genomen om het op te lossen.
 • Voeg een screenshot toe met het probleem: het helpt het ondersteuningsteam te begrijpen wat er is mis.
 • Zorg ervoor dat u uw gebruikersnaam opneemt (maar niet uw wachtwoord).
 • Dring niet aan op een onmiddellijke reactie.

Een andere vrij veel voorkomende mogelijkheid is de deactivering van het account door de moderatie teams. In dit geval wordt een overeenkomstig bericht weergegeven wanneer de gebruiker probeert verbinding te maken, met de te volgen stappen voor een poging om opnieuw te activeren. Het proces kan lang en moeilijk zijn afhankelijk van de mate van overtreding van de communityregels en de Instagram-voorwaarden van gebruik die hier en daar beschikbaar zijn, want meestal komt het probleem daar vandaan.

Ten slotte, als uw account is verwijderd, moet alles opnieuw worden ingesteld. U kunt de hetzelfde e-mailadres om een ander e-mailadres te maken, maar u kunt mogelijk niet hetzelfde gebruiken gebruikersnaam. Instagram is tegenwoordig erg populair, dus ze hebben misschien niet echt de tijd om te doen een snelle oplossing voor je, maar met een beetje geduld aan je einde, zal Instagram dingen op orde krijgen als misschien wordt uw account niet definitief verwijderd. Om contact op te nemen met het Instagram team ga naar Instagram Bellen Nederland.

Lees ook deze blog: https://belgieitworld.site123.me/blog/outlook-fout-oplossen-de-bewerking-is-mislukt-een-object-kan-niet-worden-gevonden