Hoe Gmail-wachtwoord wijzigen?

4.2
Hoe Gmail-wachtwoord wijzigen?

Daarom moet dit te allen tijde veilig worden bewaard.

Gmail of eenvoudigweg, Google-account is een van de belangrijkste accounts die privé en veilig moeten worden gehouden. Het is zelfs nog belangrijker dan sociale media-profielen zoals Facebook en Instagram. Een Google-account bevat uw locatiegeschiedenis, bestanden, foto's, video's, webactiviteiten en zelfs wachtwoorden. Daarom moet dit te allen tijde veilig worden bewaard. Een veel voorkomende manier om dit te doen is door een sterk wachtwoord in te stellen en dit periodiek te wijzigen. Maak je geen zorgen als je niet weet hoe je het gmail-wachtwoord moet wijzigen. In het volgende gedeelte kunt u dit vanaf elk persoonlijk apparaat wijzigen.

Instructies om uw Gmail-wachtwoord te wijzigen

Hier hebben we gedetailleerde stappen gegeven om uw Gmail-wachtwoord op verschillende platforms te wijzigen. Zo leert u ook hoe u het Gmail-wachtwoord op iPhone- en Android-telefoons kunt wijzigen. Volg daarom de onderstaande stappen en volg ze dienovereenkomstig.

Desktop- of pc-browsers

Hier zijn de stappen die u moet doorlopen om uw Gmail-wachtwoord te wijzigen als u op een pc of laptop werkt.

 • Eerst moet u inloggen op het Google-account, waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen. Ga daarvoor naar ‘myaccount.google.com’ nadat u Google Chrome hebt geopend.
 • Voer vervolgens uw inloggegevens in en blijf inloggen op uw account. Gebruik desgevraagd tweefactorauthenticatie om uw identiteit te verifiëren.
 • Navigeer vervolgens naar het tabblad Beveiliging en selecteer de optie 'Aanmelden bij Google' door naar beneden te bladeren.
 • Ga nu naar de sectie Wachtwoord en wijzig uw wachtwoord. Zorg ervoor dat u een sterk wachtwoord voor uw account gebruikt. Voer daarna ook uw oude wachtwoord in om uw identiteit te verifiëren.
 • Werk bovendien twee factor-autorisatiegegevens bij om uw account veiliger en veiliger te maken.

Android-smartphone

Als u niet weet hoe u het Gmail-wachtwoord in Android kunt wijzigen, volgt u de onderstaande stappen.

Ontgrendel uw telefoon en ga naar de app Instellingen. Daar, zoek en tik op de optie voor Google en selecteer uw Google-account.

 • Selecteer Beveiliging boven aan deze pagina. Selecteer daarna Aanmelden bij Google en selecteer Wachtwoord.
 • Daarna ziet u het wachtwoordgedeelte op de volgende pagina. U wordt mogelijk gevraagd uw huidige wachtwoord in te voeren om toegang te krijgen tot de pagina.
 • Voer nu uw nieuwe wachtwoord in en voer het opnieuw in. Voer een sterk wachtwoord in met een combinatie van letters en cijfers. Zorg er echter voor dat u het kunt onthouden.
 • Tik ten slotte op de knop Wachtwoord wijzigen om het te wijzigen.

Apple Smartphone of iPhone

Doorloop de volgende stappen om het Gmail-wachtwoord op iPhone-apparaten te wijzigen.

 • Ga eerst naar de Gmail-app. Open vervolgens het menu door op de drie horizontale lijnen in de linkerbovenhoek van het scherm te tikken.
 • Selecteer hier Instellingen in de lijst met opties. Selecteer vervolgens het e-mailaccount dat u wilt bewerken.
 • Kies vervolgens "Beheer uw Google-account" en ga naar het tabblad "Persoonlijke info". U vindt deze optie boven aan het scherm.
 • Selecteer nu het gedeelte Wachtwoord en u wordt om uw huidige wachtwoord gevraagd. Typ de nodige gegevens in en tik op Volgende.
 • Voer ten slotte uw nieuwe wachtwoord in en zorg ervoor dat het moeilijk te raden is. Gebruik symbolen, tekens en zelfs variaties van hoofdletters en kleine letters. U moet het echter gemakkelijk kunnen onthouden.
 • Ten slotte moet u het gmail-wachtwoord van mobiel en computer kunnen wijzigen door de bovenstaande instructies te volgen. Hopelijk heb je alle procedures geleerd met behulp van deze methoden. Nu kunt u uw Gmail-wachtwoord vanaf elk apparaat wijzigen.

Veel Gestelde Vragen

 Q. Hoe kan ik het Gmail-wachtwoord op de iPad wijzigen?

Ans. Hier zijn de stappen die u doorloopt waarmee u uw wachtwoord op uw iPad kunt wijzigen.

 • Ga eerst naar Instellingen en selecteer de optie e-mail, contacten en agenda's.
 • Selecteer Gmail bij de optie Accounts.
 • Kies de accountoptie die u bovenaan het scherm gaat vinden.
 • Selecteer het wachtwoordveld en voer het nieuwe wachtwoord in. Druk daarna op Klaar.

 Q. Hoe vind ik alle Google-accounts?

Ans. Door deze eenvoudige stappen te doorlopen, kunt u eenvoudig alle Gmail-accounts bijhouden die u hebt.

 • U moet eerst naar de aanmeldingspagina gaan. Ga naar myaccount.google.com als u een Google-account gebruikt.
 • Klik nu op uw avatar in het bovenste gedeelte.
 • Hier ziet u alle accounts die op uw apparaat zijn ingelogd. U kunt elk van hen kiezen en uw wachtwoord invoeren om toegang te krijgen tot het account.

 Q. Hoe vind ik een Google-wachtwoord?

Ans. Ga eerst naar uw Chrome-browser en selecteer instellingen in het Chrome-menu dat u rechtsboven ziet. Als alternatief kunt u ook ‘http://chrome://instellingen typen; in de adresbalk en druk op Enter. Selecteer 'Geavanceerde instellingen weergeven' door naar beneden te bladeren. Ga vervolgens naar de sectie wachtwoorden en formulieren door naar beneden te bladeren. Selecteer daarna de koppeling Wachtwoord beheren. Nu moet u het wachtwoord van uw account invoeren. Nadat u de gegevens hebt ingevoerd, kunt u alle opgeslagen wachtwoorden in uw browser zien.

Maar je hebt nog steeds problemen met het type, dan kun je contact opnemen met Gmail  Bellen. Onze technici helpen u bij het oplossen van uw problemen binnen een minuut door enkele stappen voor probleemoplossing te volgen.

Voor meer resultaat ga hier ... https://angelaangie.doodlekit.com/blog/entry/11509538/gmailfoutcode-17099-%7C-voor-onmiddellijke-oplossing