Hoe Paypal-beveiligingsfout 10002 te repareren?

4.3
Hoe Paypal-beveiligingsfout 10002 te repareren?

Gebruik de inloggegevens van uw sandbox-testaccount wanneer u het eindpunt test.

Paypal is een van de veiligste online betalingssystemen voor het verzenden en ontvangen van geld. Bij het maken van overboekingen kunnen gebruikers gemakkelijk profiteren van verschillende betalingsopties. Wanneer ze echter hun Paypal-account gebruiken, kunnen ze een aantal technische problemen tegenkomen, waaronder Paypal-beveiligingsfout 10002, die om verschillende redenen kan optreden.

Paypal kon de details van uw authenticatiekop en uw API-gebruikersnaam en -wachtwoord niet controleren vanwege een fout.

Wat kan de Paypal-foutcode 10002 activeren?

Als u het bericht 'Betalingsfout 10002 - Beveiligingsfout - Beveiligingskop is niet waar' boven aan een betalingsformulier krijgt, kan dit worden toegeschreven aan een van de volgende redenen:

  • U hebt inloggegevens ingevoerd die niet geldig zijn. Je maakt veel fouten met je kwalificaties.
  • De live-modus van uw account past niet in de live-modus van uw formulier.
  • Het Paypal-register de verkeerde API-gebruikersnaam en -wachtwoord geven.
  • De verkeerde waarde invoeren in het onderwerpveld.

Hoe de Paypal Gateway 10002-fout op te lossen?

Als u ziet dat de Security-header geen echte fout is, kan dit een van de volgende twee dingen zijn:

Valse inloggegevens: het invoeren van onjuiste inloggegevens zal ook resulteren in deze fout, dus controleer nogmaals of uw API-gebruikersnaam, API-wachtwoord en API-handtekening correct zijn.

Wanneer u documenten kopieert en plakt en er tijdens het proces ruimte overblijft, doen zich verschillende situaties voor. Bekijk de instellingen van het admin panel en vul handmatig alle benodigde details in.

Onjuist eindpunt: deze fout treedt op als de benodigde gegevens naar het onjuiste eindpunt worden verzonden. Zorg ervoor dat de live-wachtwoorden worden verzonden naar het juiste live-eindpunt. Gebruik de inloggegevens van uw sandbox-testaccount wanneer u het eindpunt test. Als u een ander winkelwagentje gebruikt, controleert u of uw winkel zich in de live-modus bevindt.

Deze maatregelen zullen u laten zien hoe u de Paypal gateway 10002-fout op een eenvoudige manier kunt oplossen, en u zult deze snel kunnen verhelpen. Als u deze fout blijft ontvangen, bel dan de klantenservice voor dringende hulp via Paypal Nederland Bellen.