Hoe geld van Chime naar PayPal te sturen?

4.3
Hoe geld van Chime naar PayPal te sturen?

Deze strategie is alleen nuttig als uw PayPal-rekening en uw bankrekening aan elkaar zijn gekoppeld.

Dus je weet niet hoe je geld moet overboeken van Chime naar je PayPal-rekening? Maak je geen zorgen! De eerste stap is om te stoppen met zoeken naar een tabblad of optie waarvan u denkt dat deze u kan helpen. Waarom? Omdat er geen directe verbinding is tussen Chime en PayPal. Er is echter een manier om op een indirecte manier geld over te maken van een Chime-bankrekening naar een PayPal-portemonnee. Die indirecte route is ook gratis, eenvoudig en effectief.

Voordat we de stappen bespreken om geld van uw Chime-bankrekening naar uw PayPal-portemonnee te verzenden en te ontvangen, moet u er rekening mee houden dat deze methode alleen werkt als u dezelfde bankrekening aan beide betalingsportefeuilles hebt gekoppeld. U moet de eigenaar zijn van de accounts van beide wallets. Alleen dan kun je tussen deze wallets geld overmaken. Anders kunt u dezelfde bankrekening aan beide apps koppelen. Het toevoegen van een bankrekening duurt slechts twee minuten. Dus laten we beginnen:

Hoe stuur ik geld van Chime naar PayPal?

Omdat er geen directe manier is om geld van Chime naar PayPal te verplaatsen, is het gebruik van een bankrekening de beste optie. Het leukste van het verzenden van geld via een bankrekening is dat het volledig gratis, veilig en betrouwbaar is. Wat minder bekend is, is dat een enorm percentage van de klanten van Chime-bankrekeningen hun bankrekeningen gebruiken om geld van en naar PayPal te verzenden en te ontvangen. In werkelijkheid kunt u geld van Chime naar verschillende andere betalingsapps sturen, waaronder Cash App, Venmo, Zelle en Google Pay, met behulp van uw gekoppelde bankrekening. Het volgende gedeelte bevat meer details.

Hoe geld over te maken van Chime naar een bankrekening vóór PayPal?

Als je een andere bankrekening aan je Chime hebt gekoppeld, volg je de onderstaande stappen.

 • Inloggen op uw Chime-account is de eerste stap.
 • Kies de instellingen die op het startscherm moeten worden weergegeven.
 • Selecteer overdracht in het vervolgkeuzemenu en ga verder.
 • De volgende stap is om te kiezen naar welke bankrekening je geld wilt overmaken.
 • Druk na het zorgvuldig invoeren van het bedrag op de volgende knop.
 • Controleer nu alle details en als alles goed lijkt, klik dan op de verzendknop.
 • Ook moet u de transactie afronden door de beveiligingscode in te voeren.

U kunt nu uw Chime-saldo overboeken naar uw bankrekening. Laten we nog een stap verder gaan en de laatste stap in het volgende deel bestuderen.

Hoe voeg ik geld toe aan mijn PayPal-rekening?

U bent nog maar één stap verwijderd van het ontvangen van het geld dat van uw online Chime-bankrekening naar uw PayPal-rekening is verzonden. Om je eraan te herinneren, vergeet niet wat ik eerder zei. Deze strategie is alleen nuttig als uw PayPal-rekening en uw bankrekening aan elkaar zijn gekoppeld. Houd er ook rekening mee dat het eenvoudig en snel is om geld toe te voegen aan een PayPal-betaling. Zo ja, volg dan deze stappen om geld toe te voegen aan je PayPal-rekening.

 • Inloggen op uw PayPal-rekening is de eerste stap.
 • De tweede gemakkelijke stap is het kiezen van een overboeking.
 • De optie "geld bijdragen" is ook beschikbaar op het volgende scherm. Kies deze optie om geld aan uw portemonnee toe te voegen.
 • De volgende stap is om het gewenste bedrag in te voeren en vervolgens op de knop Toevoegen te drukken.
 • Het geld wordt binnen enkele seconden direct op uw PayPal-saldo gestort.
 • Nu je geld in je PayPal-portemonnee hebt, kun je het gebruiken zoals je wilt.

Laatste woord

De les Hoe u geld kunt verzenden van Chime naar PayPal is nu voltooid. We hebben de indirecte maar effectieve benadering van het overmaken van geld besproken, omdat er geen direct proces is. Alle stappen en informatie zouden zeer nuttig voor u moeten zijn. Als u echter problemen ondervindt tijdens de procedure, aarzel dan niet om hulp te vragen. U kunt ook contact met ons opnemen via Bellen PayPal voor meer informatie en om dit onderwerp desgewenst nader te bespreken.

Lees ook deze blog: https://www.bloggen.be/itgeekdutch/archief.php?ID=3287433