Hoe fout RH-01 in Google Play Store op te lossen?

4.1
Hoe fout RH-01 in Google Play Store op te lossen?

Het is moeilijk om de exacte verklaring hierachter te vinden.

Wanneer u een app of game uit de Google Play Store probeert te downloaden, ziet u om verschillende redenen mogelijk een fout bij het ophalen van informatie van server RH-01. Het is moeilijk om de exacte verklaring hierachter te vinden. Soms wordt de fout RH-01 veroorzaakt door verkeerde systeeminstellingen en soms wordt het veroorzaakt door problemen en storingen op de server van Google. Als u problemen ondervindt bij het downloaden van apps uit de Play Store vanwege de fout bij het ophalen van informatie van server RH-01, laat dit artikel u zien hoe u dit kunt oplossen.

Belangrijk! Omdat problemen op de server Error RH-01 kunnen veroorzaken, zijn delen van deze pagina, of zelfs het hele artikel, mogelijk niet nuttig.

Hoe fout RH-01 in Google Play Store op te lossen?

Begin met de eenvoudigste optie als u problemen ondervindt met Error RH-01 op Android. In veel gevallen zal het probleem eenvoudig worden opgelost door uw telefoon opnieuw op te starten. Laat je telefoon 5 minuten uitgeschakeld. Start uw computer opnieuw op en probeer opnieuw te downloaden.

De volgende stap is om uw verbinding nogmaals te controleren. Schakel over van een mobiel netwerk naar een wifi-netwerk of van een wifi-netwerk naar een mobiel netwerk. Maak ook verbinding met een andere wifi-hotspot. De RH-01-fout betekent dat het apparaat geen gegevens van de server kon ontvangen. Het is mogelijk dat een defecte verbinding de schuld is. Verbinding maken met een VPN is een andere optie om Error RH-01 op Android op te lossen.

Problemen oplossen Fout bij ophalen van informatie van server RH-01 in Google Play Store: datum en tijd

Als de datum- en tijdinstellingen van uw Android-apparaat onjuist zijn, kan Fout bij het ophalen van informatie van server RH-01 worden weergegeven. Dit kan gebeuren als een telefoon of tablet langere tijd niet is opgeladen of als er geen simkaart is aangesloten.

 • Onderzoek de tijd en datum om er zeker van te zijn dat ze juist zijn. Zo niet, ga dan naar Instellingen > Systeem > Datum en tijd; zo niet, ga dan naar Instellingen > Systeem > Datum en tijd; zo niet, ga naar
 • Schakel de automatische tijdzone en datum- en tijdinstellingen uit;
 • Stel handmatig de tijdzone, datum en tijd in. Zorg ervoor dat je de juiste waarde hebt ingevoerd en de relevante tijdzone hebt gekozen.
Hoe fout RH-01 in Google Play Store op te lossen?
 • Sluit de Google Play Store (verwijder deze van het scherm met recente apps), open deze opnieuw en probeer opnieuw om de app te downloaden. Alles zou nu naar behoren moeten werken.

Nog een fout RH-01 Oplossing: cache en gegevens van Google Play Store verwijderen

De meest voorkomende oorzaak van fout RH-01 is een onjuiste datum en tijd, maar als dat niet werkt, probeer dan de cache en gegevens van de Google Play Store te verwijderen met behulp van de onderstaande instructies.

 • Ga naar Instellingen > Apps en meldingen > Bekijk alle apps;
Hoe fout RH-01 in Google Play Store op te lossen?
 • Google Play Store en Google Play-services zijn hier te vinden. Als Force Stop beschikbaar is, drukt u erop. Ga dan naar Opslag > Gegevens en cache wissen. Dit moet zowel voor de Google Play Store als voor de Google Play-services worden gedaan.
Hoe fout RH-01 in Google Play Store op te lossen?

3. Start uw apparaat opnieuw op.

Controleer of Google Play-frameworks of standaard-apps die zijn verbonden met de Play Store, zijn uitgeschakeld. Stel de timers opnieuw in. Dit geldt voor apparaten met aangepaste ROM's of onofficiële toegang tot de Play Store.

Als u nog steeds problemen ondervindt bij het ophalen van informatie van server RH-01, kunt u overwegen uw Google-account te verwijderen en opnieuw aan te maken.

 • Ga naar Instellingen > Gebruiker en accounts en tik op je Google-account;
 • Druk op Account verwijderen;
Hoe fout RH-01 in Google Play Store op te lossen?
 • Meld u aan bij de Google Play Store met uw Google-account.
 • Wis de gegevens en het cachegeheugen van de Google Play Store en Google Play Services;

U kunt ook proberen verschillende Google Play Store- en Google Services-apps te installeren, maar zorg ervoor dat u ze van een betrouwbare bron haalt. ApkMirror wordt ten zeerste aanbevolen.

 • Open de Google Play Store-link en de Google Services-app-link. Download de juiste versie voor uw Android-versie (een app voor Android 8.0 werkt niet op een Android 7.1-telefoon);
 • Installeer gedownloade apps en schakel het installeren van apps van onbekende bronnen in.

Repareer RH-01-fout door uw apparaat opnieuw in te stellen

Maak een back-up van vitale bestanden en voer een harde reset uit. Start het proces opnieuw door alles helemaal opnieuw in te stellen. Als dat niet werkt, probeer dan de apps die je nodig hebt te installeren via een APK-bestand en wacht tot het probleem is opgelost. Dit kan een probleem aan de serverzijde zijn, zoals we aan het begin van het artikel hebben uitgelegd. Ga terug naar de officiële software of probeer een alternatief ROM te installeren als Fout bij het ophalen van informatie van server RH-01 verschijnt na het installeren van een aangepast ROM (of rootapparaat).

Ga naar Google Bellen om contact op te nemen met een Google-vertegenwoordiger.

Lees hier meer berichten: http://techfout.bravesites.com/entries/general/amazon-prime-foutcode-6084