Hoe de Amazon-app te repareren die niet werkt in 2022?

4.8
Hoe de Amazon-app te repareren die niet werkt in 2022?

Hier is een korte handleiding voor het oplossen van het probleem met de Amazon-app die niet werkt in 2022.

Veel iOS-gebruikers hebben hun toevlucht genomen tot Twitter en andere socialemediakanalen om te protesteren tegen hun onvermogen om bestellingen te plaatsen op Amazon India. Volgens hun klachten ontvangen ze elke keer dat ze een bestelling willen plaatsen of bekijken wat er in hun winkelwagentje zit, een foutmelding met de tekst "Sorry, er is iets misgegaan". We werken aan een oplossing. (CS11).”

Gelukkig ondervinden Android-gebruikers dit probleem niet bij het plaatsen van een aankoop of het bekijken van hun bestelgeschiedenis op Amazon India. Veel klanten hebben op Twitter gemeld dat ze de Amazon-app hebben verwijderd en opnieuw geladen, maar het probleem blijft bestaan.

In antwoord op hun vragen verklaarde Amazon Help op Twitter dat ze op de hoogte zijn van het probleem dat iOS-klanten nu ondervinden bij het gebruik van Amazon India. De officiële Amazon Help-hendel herinnerde consumenten eraan dat hun personeel onvermoeibaar werkt om de situatie zo snel mogelijk op te lossen.

Sindsdien hebben iOS-gebruikers problemen ondervonden tijdens het gebruik van Amazon en Amazon Help heeft niet aangegeven of het probleem is opgelost of niet. De meeste gebruikers die dit probleem hebben gemeld, komen uit de Verenigde Staten, India en delen van Europa.

Als je problemen blijft ondervinden tijdens het gebruik van de Amazon-app, kun je het probleem tijdelijk oplossen door de onderstaande procedures te volgen:

Hoe het probleem met de Amazon-app in 2022 op te lossen?

Aangezien de ontwikkelaar van Amazon geen oplossing heeft genoemd voor het probleem dat Amazon in 2022 niet werkt, hebben we een oplossing gevonden.

  • Ga naar Instellingen op je telefoon.
  • Ga naar Apps of Beheer apps.
  • Zoek de Amazon-app en tik erop.
  • Tik op de optie Opslag.
  • Cache wissen en gegevens wissen
  • Als je klaar bent, open je de Play Store op je telefoon
  • Zoek naar Amazon en werk de applicatie bij.
  • Na de update opent u de Amazon-app op uw telefoon.
  • Dat is het.

Dit is een eerlijke methode om het probleem met de Amazon-app in 2022 op te lossen. Met name hebben verschillende mensen beweerd hetzelfde probleem te hebben opgelost door de hierboven beschreven procedures te volgen. Als je het nog niet hebt geprobeerd, probeer het dan eens; Ik hoop dat het je probleem oplost, als het niet is opgelost, heb je een optie Amazon Bellen om verbinding te maken met het Amazon-team.