Hoe Instagram Live op een computer te gebruiken

4.6
Hoe Instagram Live op een computer te gebruiken

We zullen in deze tutorial doornemen hoe je Instagram live op een computer kunt gebruiken.

We zullen in deze tutorial doornemen hoe je Instagram live op een computer kunt gebruiken. De eenvoudigste manier om Instagram live vanaf een computer te gebruiken, is door:

  • Installeer een Android-emulator of een programma van derden zoals Yellow Duck. Omdat je je Instagram-account via het programma gaat gebruiken, moet je ervoor zorgen dat het veilig is.
  • Controleer of uw microfoon en camera beide zijn geselecteerd in uw software.
  • Begin met het in realtime opnemen van je Instagram-livevideo.

Hoewel dit geen officiële Instagram-functie is, is het veel handiger om het grotere scherm van je computer te gebruiken dan je telefoon. Je kunt Instagram live op verschillende manieren op je pc gebruiken.

  • Instagram Live gebruiken op een computer of een Mac

Op een pc of Mac heb je drie opties om Instagram live te gebruiken. Ze zijn daar;

  • Met behulp van een Android-emulator.

Hiermee kunt u Instagram live op uw pc op dezelfde manier gebruiken als op een mobiel apparaat. Installeer de Instagram-app op dezelfde manier als elk ander programma op je telefoon.

  • Installeer de Yellow Duck-software op uw computer.

Het kan elke streamingprovider gebruiken om vanaf je pc live op Instagram te streamen. Yellow Duck is een gratis, gebruiksvriendelijke service waarmee je je live gestreamde video op Instagram en andere sociale-mediasites kunt publiceren.

  • Gebruik een app van derden, maar zorg ervoor dat u erop kunt vertrouwen.

Omdat u uw accountgegevens in de app invoert, wilt u er zeker van zijn dat u deze veilig kunt gebruiken. Loola TV is momenteel het populairst.

Samenvatting: Instagram Live op een computer gebruiken

Ten slotte hebben we laten zien hoe je Instagram live op een computer kunt gebruiken. Hopelijk vond je dit essay leuk om te lezen en heb je ook iets waardevols geleerd. Bedankt voor uw interesse in het lezen van dit artikel. Als je iets wilt vragen of zeggen, kun je dat zeggen of vragen in het commentaargedeelte zoals hieronder aangegeven of je kunt Instagram Bellen om in contact te komen met Instagram-assistentie.