Hoe Instagram-account te verwijderen

4.0
Hoe Instagram-account te verwijderen

Instagram is een van de meest populaire sociale-mediasites, maar het is niet voor iedereen - en je kunt je account snel annuleren als het niet voor jou is! Hier

Instagram is een van de meest populaire sociale-mediasites, maar het is niet voor iedereen - en je kunt je account snel annuleren als het niet voor jou is! Hier leest u hoe u uw account op twee verschillende manieren kunt annuleren.

1. Account uitschakelen

Dit is een tijdelijke oplossing, geen permanente verwijdering. Totdat u uw account opnieuw activeert, worden al uw opmerkingen, foto's, favorieten en profiel verborgen. U kunt dit doen door gewoon opnieuw in te loggen.

Je moet verbinding maken met de hele Instagram.com-site in een browser om je account uit te schakelen; je kunt het niet doen met de app. Kies om te beginnen 'Profiel bewerken' in de rechterbovenhoek van je profielfoto. Als je helemaal naar beneden scrolt, vind je de optie 'Mijn account tijdelijk deactiveren'.

Klik erop, selecteer een van de redenen voor de vraag ‘Waarom schakelt u uw account uit?’ en voer uw wachtwoord in.

Bevestig door te klikken op 'Account tijdelijk uitschakelen'.

Hoe Instagram-account te verwijderen

2. Account verwijderen

U moet worden geïnformeerd dat het verwijderen van uw account, foto's, opmerkingen en al het andere een permanent proces is. U kunt een gedeactiveerd account niet herstellen en u kunt zich niet opnieuw aanmelden met dezelfde naam.

Alles wat je hebt gepost, becommentarieerd, enzovoort, gaat voor altijd verloren. Als je deze stap serieus wilt nemen, ga dan naar Instagram.com in een browser in plaats van de app te gebruiken. Ga na het inloggen naar de pagina Account verwijderen. Je kunt er niet via de gebruikelijke menu's heen, dus gebruik de link om er snel te komen.

moet een reden selecteren en uw wachtwoord invoeren. Als je dit hebt gedaan, kun je op de optie 'Mijn account permanent verwijderen' klikken.

Hoe Instagram-account te verwijderen

Als je na het toepassen van alle gegeven stappen je Instagram-account niet kunt verwijderen, kun je contact opnemen met een Instagram-vertegenwoordiger via Instagram Bellen.