Hoe Microsoft Office op MAC te updaten

4.8
Hoe Microsoft Office op MAC te updaten

Microsoft Office heeft sinds het begin verschillende wijzigingen ondergaan.

De functies van Microsoft Office

Microsoft Office is een verzameling van verschillende door Microsoft ontwikkelde computerproducten. Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Publisher, FrontPage, Visio en InfoPath zijn voorbeelden van deze toepassingen. Al deze programma's worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Word is bijvoorbeeld software waarmee gebruikers tekst kunnen typen en afbeeldingen kunnen toevoegen; Excel is een hulpmiddel waarmee gebruikers wiskundige berekeningen kunnen uitvoeren, en PowerPoint stelt gebruikers in staat om presentaties en diavoorstellingen te maken. Al deze diensten worden niet gratis aangeboden. Het kan zijn dat u veel geld moet investeren als u Microsoft Office wilt gebruiken. Microsoft Office heeft sinds het begin verschillende wijzigingen ondergaan. Microsoft Office wordt aangeboden in verschillende versies. Microsoft Office voor Mac 2021 (voor MacBook-gebruikers) en Microsoft Office 2021 (voor Windows-gebruikers) zijn de meest recente versies. Microsoft Business is een programma dat zowel op kantoor als thuis gebruikt kan worden. Alle tools in deze Office-suite zijn heel handig in ons dagelijks leven, vooral als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Als we het goed willen doen, moeten we het voorbereiden op Microsoft Workplace, of het nu een schoolproject of een kantoorpresentatie is.

Microsoft Office bijwerken op mac

Microsoft Office is er in verschillende versies, zoals eerder vermeld. Voor elk besturingssysteem zijn meerdere versies beschikbaar. Een kantoorsuite die is ontwikkeld voor het Windows-besturingssysteem, werkt bijvoorbeeld niet op een Mac. Als u Microsoft Office op een Mac gebruikt, moet u de Mac-specifieke updates toepassen. Als u instructies zoekt voor het bijwerken van Microsoft Office op een Mac, kunnen de onderstaande methoden handig zijn:

  • Eerst moet u een van de programma's openen die beschikbaar zijn in de kantoorsuite.
  • Daarna moet je naar het helpmenu gaan en op 'controleren op updates' klikken.
  • Er verschijnt dan een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd of u dit handmatig of automatisch wilt doen. Kies volgens uw gemak.
  • Klik daarna op 'controleren op updates'.
  • Als er updates zijn, wordt een ander pop-upvenster geopend waarin u op 'installeren' moet klikken en de taak om Microsoft Office op Mac bij te werken zal worden uitgevoerd.

Als u contact wilt opnemen met een technicus, gaat u naar Microsoft Bellen.