Een PayPal-abonnement annuleren?

4.1
Een PayPal-abonnement annuleren?

Het juiste e-mailadres en wachtwoord zijn vereist om PayPal te gebruiken, dat veel wordt gebruikt. U moet zich abonneren op PayPal voordat u geld kunt verzenden

Met PayPal kunt u op een vooraf bepaald tijdstip geld naar uw dierbaren sturen. Als u PayPal regelmatig wilt gebruiken, moet u zich aanmelden voor een account bij PayPal met het juiste e-mailadres en wachtwoord. Het juiste e-mailadres en wachtwoord zijn vereist om PayPal te gebruiken, dat veel wordt gebruikt. U moet zich abonneren op PayPal voordat u geld kunt verzenden. Om veiligheidsredenen moet u ervoor zorgen dat al uw bankrekeninggegevens op een veilige locatie op uw telefoon zijn opgeslagen voordat u een PayPal-abonnement opzegt. Er wordt beweerd dat de noodsituatie met het coronavirus (COVID-19) onze telefoonlijnen op dit moment sluit.

Krijg direct hulp bij het annuleren van een PayPal-abonnement

Als je problemen hebt met het annuleren van je PayPal-lidmaatschap, volg dan de instructies van de technische ondersteuningsmedewerker van het bedrijf. Het online annuleren van een PayPal-lidmaatschap is net zo eenvoudig als het lezen van de instructies en het worden van een expert. Daarna kunt u onmiddellijk beginnen met het annuleren van uw PayPal-lidmaatschap door de juiste annuleringsoptie te selecteren.

  • Ga eerst naar de aanmeldingspagina van het PayPal-account en voer het juiste e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen.
  • Ga naar de instellingen van het PayPal-account en klik op de volgende pagina waar u de betalingsinstellingen kunt selecteren.
  • Als u zich al eerder heeft ingeschreven, kiest u het verkopersaccount onder Betalingsinstellingen > Vooraf goedgekeurde betalingen.
  • Klik op "Abonnement opzeggen" en vervolgens op "Volg de instructies op het scherm" om het proces te voltooien.

PayPal-ondersteuning

We hopen dat uw probleem is opgelost en dat uw PayPal-abonnement is beëindigd. Als u zich opnieuw wilt abonneren op een PayPal-rekening, neem dan contact op met onze vriendelijke technische ondersteuning via Paypal Bellen, die 24/7 beschikbaar is.