MN HJVDFU

4.8
107
MN HJVDFU

KJBJEIUGT8T, ,SKFBWUYT

Eenvoudige stappen om PayPal-account te deactiveren

Wat de oorzaak ook is, als ze hun PayPal-account willen verwijderen, kunnen ze dit doen door de onderstaande stappen te volgen. Gebruikers zijn op zoek naar een antwoord op de vraag "Hoe verwijder ik mijn PayPal-account?" We begrijpen hun vraag, daarom hebben we hieronder enkele instructies opgenomen over hoe u uw account kunt verwijderen. We hopen dat u door naar deze punten te verwijzen nuttige informatie kunt vinden.

Het PayPal-account verwijderen:

  • De eerste stap is om een ​​webbrowser te openen en in te loggen op uw PayPal-rekening. Om u aan te melden, gaat u naar de rechterbovenhoek van uw browser en drukt u op 'Inloggen'.
  • Om in te loggen, voert u uw wachtwoord en het e-mailadres in dat aan het account zal worden gekoppeld, en drukt u vervolgens op Inloggen.
  • Klik vervolgens in de rechterbovenhoek van de browser op de tandwielknop
  • Het tabblad Account is de volgende stap die u moet nemen. Het staat naast kluis, betaling en updates in het menu dat horizontaal over de bovenkant van het scherm loopt.
  • U moet op de knop "Uw account sluiten" klikken. Het is te vinden in het segment met de titel "Accountopties."
  • U moet uw bankrekeningnummer typen in de volgende stap. U krijgt deze optie niet als u geen gekoppelde bankrekening heeft en u kunt deze stap nu overslaan.
  • De laatste stap is om op de knop Account sluiten te drukken. Als gevolg van deze actie wordt de PayPal-rekening gesloten. Ten slotte ontvangt u een bevestigingsmail op uw geregistreerde e-mailadres.

Op deze manier deactiveert u uw PayPal-rekening. We hopen dat de aanwijzingen gemakkelijk te volgen zijn. Als u vragen heeft over de hieronder beschreven maatregelen, dient u voor hulp contact op te nemen met de klantenservice van PayPal Bellen. De leidinggevenden helpen u bij het omgaan met de situatie. De professionals van het klantenserviceteam zijn vaak beschikbaar om leidinggevenden te helpen en zijn in staat om alle PayPal-problemen op te lossen.

We bieden ook een Netflix Contact persoon voor technische ondersteuning.