Hoe Instagram-account te verwijderen

4.4
117
 Hoe Instagram-account te verwijderen

Instagram heeft ongeveer 500 miljoen vaste gebruikers en er worden zakelijke accounts op het platform gebruikt. Maar soms raken gebruikers uitgeput van het lezen van hun tijdlijnen, of willen ze gewoon een kleine pauze nemen van hun digitale leven, algemeen bekend als een detox voor digitale sociale media.

Nu is het afsluiten van een Instagram-account niet zo moeilijk; in feite zijn er maar een paar tikken of klikken voor nodig. Als je er echter nooit over hebt nagedacht om je account te verwijderen, dan kan het je misschien vreemd lijken. Je kunt dit bericht echter lezen om te leren hoe je een Instagram-account verwijdert.

Snelle instructies om een ​​account op Instagram te verwijderen

De volgende stappen helpen je om je account op Instagram binnen de kortste keren te verwijderen.

  • U moet eerst uw webbrowser starten en deze vervolgens naar de officiële website van Instagram leiden. Maar u moet zich ervan bewust zijn dat u uw account niet kunt annuleren door de Instagram-app te gebruiken.
  • De volgende stap is om de inloggegevens van uw account in de daarvoor bestemde velden in te voeren om toegang te krijgen tot uw Instagram-account.
  • Ga naar boven en klik op het tandwielsymbool om de pagina voor het deactiveren van het account te vinden. Hier, in het juiste vervolgkeuzemenu, moet u de reden kiezen voor het beëindigen van uw account. Als uw gewenste rechtvaardiging daar niet wordt vermeld, kunt u de optie Iets anders selecteren.
  • Klik op de knop "Mijn account definitief verwijderen" om uw keuze te bevestigen nadat u de door u gekozen optie heeft gekozen.

Stappen om je account tijdelijk uit te schakelen op Instagram

  • Hier leest u hoe u een Instagram-account dat van u is, kunt uitschakelen als u dit slechts tijdelijk wilt doen.
  • Gebruik een mobiele of computerbrowser, ga naar uw Instagram-account en selecteer vervolgens de profieloptie.
  • Om de tijdelijke accountuitschakeling te bevestigen, klikt u op de optie "Mijn account tijdelijk uitschakelen" nadat u de optie Profiel bewerken hebt geselecteerd.
  • De reden voor het uitschakelen van je Instagram-account moet ook worden gespecificeerd en als de gewenste redenen niet beschikbaar zijn, moet je de optie "iets anders" of "anders" kiezen.

Bovendien wordt uw account na 30 dagen ontoegankelijkheid volledig vernietigd; om weer toegang te krijgen, hoeft u alleen maar uw inloggegevens op te geven. Neem contact op met de klantenservice van Instagram Bellen voor meer informatie over het verwijderen van een Instagram-account.

Lees ook deze blog: https://elinathomas.doodlekit.com/blog/entry/21730885/-hoe-instagramaanmeldingsfout-te-herstellen