Hoe verwijder ik een account uit mijn Gmail?

4.4
Hoe verwijder ik een account uit mijn Gmail?

  • In de rechterbovenhoek ziet u uw accountpictogram.
  • Log uit van al uw accounts.
  • Verwijder een gebruikersaccount.
  • Kies welke je kwijt wilt.
  • Ja, en dat is alles.

Hoe Gmail-account permanent te verwijderen

Om een ​​e-mailaccount van uw apparaat te verwijderen, moet u deze eerst verwijderen. Dit proces varieert enigszins, afhankelijk van het apparaat en de versie, maar de stappen worden hieronder vermeld ter referentie.

Ga naar Instellingen > Accounts > Google > Google-account [e-mail beveiligd] Tik op Account verwijderen en tik vervolgens op Bevestigen. ACCOUNT VERWIJDERD Lollipop 4.4 – Android Jelly Bean 4.2 (alleen voor mobiel) Open Instellingen > Meer (op Samsung kan dit "Draadloos en netwerken" zijn). Scrol naar de onderkant van de pagina naar het gedeelte Accounts. Verwijder het e-mailadres door op de profielafbeelding ernaast te tikken. Selecteer Account ontkoppelen en vervolgens OK om te bevestigen. KitKat is een Android-besturingssysteem (alleen voor mobiel) Navigeer naar Instellingen > Apps. Selecteer Gmail > Installatie ongedaan maken in het vervolgkeuzemenu. Selecteer OK om te bevestigen.

hoe een Gmail-account te verwijderen uit de Gmail-app

Start de Google Mail-toepassing. Druk op de Menu-knop. Selecteer Accounts en instellingen in het vervolgkeuzemenu. Tik op de naam van uw Google-account. Scrol naar de onderkant van de pagina en selecteer Account verwijderen. Tik op VERWIJDER ACCOUNT om het verwijderen te bevestigen. Opmerking: als je deze optie niet ziet, zorg er dan voor dat je smartphone Android OS 4 of hoger gebruikt, zoals hieronder beschreven. Ice Cream Sandwich 4.0 — Android Gingerbread 2.3 Open de Google Mail-applicatie. Tik op "Mijn account" onderaan de pagina. Tik rechtsboven in je scherm op Bewerken. Scrol in het gedeelte 'Accounts en import' omlaag naar het pictogram Instellingen. Voeg een nieuw account toe door op Account toevoegen te tikken. Kies uw account in het vervolgkeuzemenu. Verwijder eventuele andere accounts die u wilt. Tik op VERWIJDER ACCOUNT rechtsonder in het scherm om het verwijderen te bevestigen. Versies van Android lager dan 2.3 Upgrade naar een nieuwere versie van Android omdat onze app niet meer werkt met oudere versies.

Houd er rekening mee dat als je een e-mailadres eenmaal van je apparaat hebt verwijderd, je het niet meer kunt herstellen met dezelfde Gmail-login en hetzelfde wachtwoord waarmee je het hebt toegevoegd. Als je het account wilt herstellen, moet je het opnieuw toevoegen met een andere Gmail-gebruikersnaam.

HOE EEN ACCOUNT UIT GMAIL TE VERWIJDEREN?

Als u een account wilt verwijderen met de app van uw telefoon, volgt u deze stappen: Gebruik een webbrowser om toegang te krijgen tot Gmail. Klik in de rechterbovenhoek op je profielfoto. Selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu. Scrol omlaag naar 'Accounts' en selecteer 'Accounts beheren' in het vervolgkeuzemenu. Door naast de e-mailadres(sen) die u niet meer wenst te klikken, kunt u deze verwijderen. VERWIJDEREN

Controleer dit bericht voor meer informatie over het verwijderen van een account. Als je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met ons op via Gmail Bellen of via ons contactformulier.

Hoe verwijder ik een e-mailaccount van mijn Android-apparaat?

Google houdt uw gegevens veilig en u kunt uw persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen in Mijn accounts op elk gewenst moment verwijderen. U heeft de mogelijkheid om alle of een deel van het volgende te verwijderen: Gmail, Agenda, Google Drive-foto's/documenten/video's/bestanden, Blogger, Contacten, Play-activiteiten en spraak- en videochatgeschiedenis Opmerking: als u van gedachten verandert (en wij hoop dat je dat doet!), kun je altijd teruggaan naar de Google Takeout-website en je verwijderde dingen herstellen. Wil je meer weten over wat er gebeurt als je een contact van je Android-apparaat verwijdert? Neem een ​​kijkje op deze pagina voor meer informatie over het beheren van individuele contacten versus volledige accounts! Wat is de procedure voor het verwijderen van een account op mijn Android-apparaat?

Als je een Android-apparaat hebt, worden al je app-gegevens opgeslagen in de cloud en beschikbaar vanaf elk apparaat dat dit ondersteunt. Uw gegevens blijven in de cloud, zelfs als u de app van het ene apparaat verwijdert (en de inhoud op dat apparaat terugzet). Gewoon bestanden en mappen verwijderen die niet langer relevant voor u zijn om ruimte vrij te maken op uw Android-telefoon of -tablet door deze stappen te volgen: Navigeer naar Mijn schijf en zoek de bestanden of map(pen) die u wilt verwijderen. Activeer de detailpijl. Tik op Meer Verwijderen Bevestig door te tikken op BESTAND/MAP VERWIJDEREN Opmerking: Het verwijderen van e-mails en andere accounts is een ander proces dan het verwijderen van bestanden en mappen. Voor meer informatie over het verwijderen van bestanden en mappen, klik hier. Als je een vraag hebt over het beheren van je contacten of het verwijderen van een account van Android.

Ik heb problemen met het verwijderen van mijn e-mailaccount via Gmail in de Google Apps-beheerdersconsole. Wat moet ik doen?

Volg deze stappen als u problemen ondervindt met Google Apps Sync voor Microsoft Outlook: Schakel het tandwielmenu naast "Outlook" in de menubalk van Outlook om de synchronisatie te stoppen. Selecteer Synchronisatie-opties in het vervolgkeuzemenu... Schakel onder Deze map synchroniseren het selectievakje Alle objecten uit. Hierdoor worden nieuwe e-mails niet naar uw computer gedownload. Verwijder accounts die niet langer nodig zijn door de onderstaande instructies te volgen: Ga naar Facturering > Accounts beheren in de Google Apps-beheerdersconsole nadat u zich hebt aangemeld. Selecteer het account dat u wilt verwijderen door op de X ernaast te klikken.

Opmerking: als uw e-mailadres is toegevoegd vanuit een ander domein, selecteert u Gebruiker verwijderen in plaats van Account verwijderen. Selecteer Account verwijderen of Gebruiker verwijderen en volg de instructies op het scherm. Voordat u probeert een nieuw account te maken, moet u Outlook opnieuw openen en wachten tot het is gesynchroniseerd met de Google Apps-beheerdersconsole. Nadat de synchronisatie is voltooid, gebruikt u Gmail/Google Apps Sync om uw account opnieuw toe te voegen. Bekijk deze pagina voor meer informatie over het beheren van Outlook!

Ik heb nog meer vragen over het verwijderen van mijn account, wat moet ik doen?

Volg deze instructies als u problemen ondervindt met Google Apps Sync voor Microsoft Outlook of als u een specifiek e-mailaccount van uw apparaat wilt verwijderen: Navigeer naar de menubalk in Outlook. Om uw accountinstellingen te wijzigen, gaat u naar Bestand > Accountinstellingen. Door het e-mailaccount te selecteren dat u wilt verwijderen en vervolgens op Wijzigen te klikken, kunt u het verwijderen. Klik op Meer opties > Verwijderen... in het nieuwe venster dat verschijnt. Klik vervolgens op Sluiten nadat u Account verwijderen hebt geselecteerd. Opmerking: in plaats van Account verwijderen te selecteren in gs > ACCOUNT verwijderen, selecteert u Tellerkop in gs > ACCOUNT verwijderen als uw e-mailadres is toegevoegd vanuit een ander domein.

Als er een vraag is met betrekking tot het Gmail-account, neem dan contact op met Gmail Bellen.