Dingen om te onthouden voor Hoe u een Facebook-account permanent kunt verwijdere

4.7
Dingen om te onthouden voor Hoe u een Facebook-account permanent kunt verwijdere

Wil je een Facebook-account verwijderen? Hier is de volledige info:

Er kan een reden zijn om een ​​Facebook-account op te zeggen, of iemand zich nu zorgen maakt over online privacy of de service gewoon beu is. Als iemand zijn Facebook-account wil verwijderen, is dat een eenvoudig proces.

Facebook wordt gebruikt om afbeeldingen, video's, berichten en andere inhoud uit te wisselen. Als de gebruiker echter een beveiligingsprobleem of een andere reden heeft, kan het account worden verwijderd. Het deactiveren of verwijderen van een offline Facebook-account zijn twee uitdrukkingen die door elkaar worden gebruikt. Als een persoon probeert zijn of haar account te deactiveren, betekent dit dat:

  • Door in te loggen op uw Facebook-account, kunt u uw account op elk moment opnieuw activeren.
  • Mensen kunnen niet in het profiel van de gebruiker zoeken als het account is uitgeschakeld.
  • Sommige accountgegevens, zoals berichten, blijven mogelijk zichtbaar.

Facebook slaat de accountinformatie van de gebruiker op in zijn database voor het geval de persoon besluit deze opnieuw te activeren.

Anders dan dit, als een Facebook-account wordt verwijderd, dan:

Na een paar dagen wordt een Facebook-account op verzoek verwijderd. Het verwijderingsproces wordt geannuleerd als de gebruiker zich binnen deze tijd aanmeldt.

Het account kan niet worden hersteld nadat het is vernietigd.

Zelfs als het account wordt verwijderd, blijven de berichten die naar vrienden worden verzonden, live op hun account staan.

De gebruiker moet zijn gegevens downloaden voordat hij zijn account annuleert. De onderstaande stappen kunnen worden gebruikt voor verwijdering:

  • De gebruiker moet eerst inloggen op zijn Facebook-account.
  • De optie met drie regels in de rechterbovenhoek van de Facebook-pagina is geselecteerd.
  • Het menu wordt vervolgens naar beneden gescrold naar Instellingen, waarop vervolgens wordt getikt.

Het scherm wordt vervolgens naar beneden gescrold naar Uw Facebook-informatie, waar de optie om uw account en informatie te verwijderen wordt aangetikt.

Ten slotte, om het Facebook-account te deactiveren, wordt het wachtwoord verstrekt en wordt op de knop Verzenden gedrukt.

Als je hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen via Facebook Bellen.