Hoe u uw profielfoto op LinkedIn kunt toevoegen en wijzigen

4.6
Hoe u uw profielfoto op LinkedIn kunt toevoegen en wijzigen

Het is van cruciaal belang om uw LinkedIn-profiel op te bouwen wanneer u er voor het eerst een maakt. Zo krijg je een duidelijk beeld van wie je bent voor anderen. Het hebben van een acceptabele profielfoto om te pronken met je aantrekkelijke gezicht is een van de beste methoden om dit te doen. Dus dat is hoe je je LinkedIn-profielafbeelding toevoegt en wijzigt.

Waarom is het hebben van een profielfoto belangrijk?

Is het een deal-breaker voor u om een ​​LinkedIn-verbindingsverzoek te accepteren als de persoon geen profielfoto heeft? Dat is wat ik veronderstelde. LinkedIn-leden die een profielfoto hebben, ontvangen tot 9 keer meer verbindingsverzoeken dan degenen die dat niet hebben. Het hebben van een foto van je gezicht op je LinkedIn-pagina kan de betrokkenheid vergroten en mensen een zicht op je gezicht geven en ervoor zorgen dat ze je eerder accepteren. Volgens studies kan het hebben van een profielfoto tot 21 keer meer profielweergaven opleveren. Maar hoe zet je er een op internet?

Een profielfoto toevoegen op LinkedIn

Nu we hebben vastgesteld hoe belangrijk het is om een ​​profielafbeelding te hebben, kunt u er als volgt een aan uw account toevoegen:

Eerst en vooral moet u uw profiel vinden. Ik weet zeker dat je al kennis hebt, maar de eenvoudigste methode is om op de "Ik"-knop in de rechterbovenhoek van je scherm te klikken.

Selecteer vervolgens "Bekijk profiel" in het vervolgkeuzemenu.

Nu u bij uw profiel bent aangekomen, klikt u op de optie "Camera" in het introductiegedeelte. Je ziet het camerapictogram niet als je al een profielfoto hebt en deze alleen wilt wijzigen. In plaats daarvan moet je op je bestaande profielfoto drukken.

U heeft nu twee mogelijkheden om een ​​profielfoto toe te voegen: U kunt een afbeelding vanaf uw smartphone vastleggen met de optie "Camera". U kunt ook gewoon op "Uploaden" klikken om een ​​afbeelding rechtstreeks vanaf uw computer te uploaden, en voila!

Nadat je een profielfoto hebt gekozen, krijg je de mogelijkheid om "Foto bewerken" te gebruiken als je enkele wijzigingen wilt aanbrengen.

Nu hoef je alleen nog maar op 'Foto opslaan' te drukken.

Hoe u uw huidige afbeelding kunt wijzigen

Als u momenteel een LinkedIn-profielafbeelding heeft en deze wilt wijzigen, wat we aanbevelen om zo nu en dan te doen, kunt u dit in een paar eenvoudige stappen als volgt doen:

  • Klik op je naam om naar je profiel te gaan.
  • Klik erop om uw profielafbeelding te wijzigen.
  • Kies om een ​​foto toe te voegen.
  • Gebruik de camera om een ​​nieuwe foto te maken of upload er een vanaf je computer.
  • Snijd uw afbeelding bij en sla deze op.

Dat is alles. Onthoud dat het hebben van een profielafbeelding op LinkedIn u kan helpen nieuwe contacten te leggen en meer weergaven van uw profiel te krijgen. Je profielfoto herinnert anderen eraan dat je een echt persoon bent, niet alleen een computerschermpersoon. Zou het niet fijn zijn om te weten dat ik met een echt persoon praat? Volg gewoon deze eenvoudige instructies en uw profiel zal een stap dichter bij succes zijn!

Als u een assistentieteam nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via Linkedin Bellen.