FIX: Activeringscode is ongeldig voor deze regio in Kaspersky

4.9
119
FIX: Activeringscode is ongeldig voor deze regio in Kaspersky

Als je een probleem hebt met de activering van Kaspersky, laat dit bericht je zien hoe je dit kunt oplossen. Je leert over de oorzaken van het probleem en mogel

Kaspersky heeft een aantal beveiligingshulpmiddelen om uw computer te beschermen tegen beveiligingsrisico's. De talrijke producten en suites bieden u alle beveiliging die u nodig heeft, van een enkel apparaat tot uw hele huissysteem.

U kunt in uw leven met verschillende problemen worden geconfronteerd, maar als u een probleem heeft met uw computer, zullen we u hier een oplossing bieden. Vandaag bespreken we elk Kaspersky-gerelateerd onderwerp. Deze Kaspersky-activeringsfout is een van de uitdagingen die u kunt tegenkomen bij het installeren van de software op uw computer.

Hoeveel uitdagingen u ook tegenkomt, wij kunnen u altijd een oplossing bieden. Daarom zijn we hier om u alles te vertellen wat u moet weten om dit probleem zelf op te lossen. Lees deze gids tot het einde door om er zeker van te zijn dat u geen cruciale stappen mist.

De reden achter uw probleem

Wanneer u een product probeert te activeren met een activeringscode die in een ander land is gekocht, zult u vaak problemen tegenkomen. Dit gebeurt meestal wanneer u een product in het ene land koopt, maar probeert het in een ander land te activeren.

U probeert bijvoorbeeld het product te activeren in een land waar u onlangs bent verhuisd, maar u hebt het gekocht in het land waar u eerder woonde. Als gevolg hiervan ziet u het bericht 'activeringscode is ongeldig voor deze regio'.

Als je het product hebt gekocht in hetzelfde land waarin je het probeert te activeren, zul je dit probleem niet tegenkomen. Daarom wordt het ten zeerste aangeraden om het te activeren waar u het hebt verkregen. Als u uw land meteen na aankoop wilt verlaten, moet u eerst het programma op uw computer instellen, wat slechts een paar uur duurt, en dan vliegen. Dit bespaart u de ergernis die het probleem met zich meebrengt.

Als u het probleem echter al heeft opgelost. Dan probeert u het product op de verkeerde locatie te activeren. Het was niet helemaal de verkeerde plek, maar het was een land waar je niet hoorde te zijn. Maar maak je geen zorgen; we zullen er zijn om u in alle omstandigheden te helpen.

Andere oorzaken

Als de beveiligde verbinding van Kaspersky Secure Connection is geactiveerd in de instellingen, verschijnt deze fout. Controleer daarom nogmaals of dit het probleem is. Ga naar de Kaspersky Secure Connection om het uit te proberen. Als Beveiligde verbinding is ingeschakeld, schakelt u deze uit voordat u probeert de toepassing opnieuw te activeren.

Als je geen goede internetverbinding hebt, kun je deze foutmelding krijgen. Daarom moet u dat eerst verifiëren. Laten we binnen verder gaan als je geen problemen hebt met je internet.

Hoe het probleem op te lossen?

Er zijn twee opties om dit probleem op te lossen: eenvoudig en moeilijk. Je wilt niet de moeilijke weg nemen. Het wordt aanbevolen dat u eerst de gemakkelijke probeert, en als het niet werkt, moet u de moeilijke proberen.

De makkelijke manier

Omdat er een land- en locatieprobleem is, kunt u het programma eenvoudig activeren door uw locatie te verbergen. In de meeste gevallen, als je een solide VPN hebt om je locatie te verbergen en je weet een beetje hoe je dit kunt bereiken, zou het moeten werken.

Gedetailleerd proces:

De procedure is als volgt:

Gebruik een VPN om je locatie te verbergen. Het wordt aanbevolen dat u een sterke VPN gebruikt, omdat een zwakkere de taak mogelijk niet effectief kan voltooien.

Controleer waar het product is gekocht. In welk land heb je het gekocht?

Open je VPN en selecteer het land waar je het product hebt gekocht als je VPN.

U kunt nu doorgaan en de app activeren, en deze zou moeten werken.

Als dat niet werkt, heb je misschien een groter probleem en zul je het op de moeilijke manier moeten doen.

Op de moeilijke manier

Ondanks dat deze techniek als moeilijk wordt bestempeld, is dat niet zo. De reden dat het moeilijk wordt genoemd, is dat het een langer en tijdrovender proces is dan het eerste.

Toch, als je eenmaal aan de slag bent, zul je het niet moeilijk vinden. Je hebt alles geprobeerd wat je maar kunt bedenken, maar het probleem bestaat nog steeds. Als gevolg hiervan heb je de hulp van de actrice nodig. Dus laten we meteen ter zake komen en kijken hoe u uw probleem kunt oplossen.

U moet contact opnemen met de technische hulp van Kaspersky. Als u het programma probeert te activeren in hetzelfde land waar u het hebt gekocht, maar de foutmelding "activeringscode is ongeldig voor deze regio in Kaspersky" ontvangt, kunt u ervoor kiezen dit te doen.

Een andere reden om contact op te nemen met de technische ondersteuning is dat u van land bent veranderd en het programma niet kunt activeren in het land waar u het oorspronkelijk hebt gekocht. Zet daarom uw zorgen opzij en neem contact op met technische assistentie.

U wordt gevraagd om wat informatie over uw product en aankoop te verstrekken nadat u ze heeft gebeld. Het is mogelijk dat u wordt gevraagd om het volgende te verstrekken:

De plaats waar u uw goederen heeft afgeleverd en heeft geprobeerd deze te activeren.

Details over wanneer je het hebt geprobeerd, inclusief de datum en tijd.

Uw activeringscode zou bestaan uit een code van 20 tekens, verdeeld in vier groepen van elk vijf tekens.

Details over het probleem met de beschrijving

Het IP-adres van de computer waarop u de toepassing probeert te activeren.

De contactgegevens van uw internetprovider.

U moet een screenshot indienen van het hoofdtoepassingsvenster van het product dat u probeert te activeren. Vergeet daarom niet om een screenshot van het probleem te maken.

Je zou het nu moeten indienen. Technische hulp is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. Uw probleem wordt zo snel mogelijk na uw melding onderzocht en er wordt contact met u opgenomen met een oplossing.

Neem contact op met Kaspersky Bellen Nederland om de problemen op te lossen. Als gevolg hiervan kunt u het telefoonnummer van Kaspersky bellen voor meer informatie. Wanneer u Kaspersky Helpdesk Nederland bezoekt, kunt u spreken met Kaspersky Support-experts die bekend staan ​​om hun kennis. We begrijpen hoe belangrijk uw merken voor u zijn. Als gevolg hiervan heeft het Kaspersky Nederland Team betrouwbare Kaspersky-ondersteuning gecreëerd waar u van zult glimlachen.