Hoe het oEmbed-probleem van Facebook en Instagram in WordPress op te lossen

4.6
211
Hoe het oEmbed-probleem van Facebook en Instagram in WordPress op te lossen

Als je ooit de standaard oEmbed- of Embed-blokkeringsfunctie in WordPress hebt gebruikt om Facebook- of Instagram-materiaal in te sluiten, moet je deze update

Vanwege een ingrijpende wijziging in de Facebook-API, kunt u niet langer automatisch Facebook- en Instagram-inhoud in WordPress integreren met behulp van de standaard startmethoden.

Maar maak je geen zorgen, we zullen je in dit artikel leren hoe je het insluitingsprobleem van Facebook en Instagram in WordPress oplost, zodat je inhoud blijft werken en dat je nooit functies verliest.

Waarom werken Facebook- en Instagram-insluitingen niet meer?

Omdat Facebook heeft verklaard dat vanaf oktober alle oEmbed-verzoeken voor Facebook- en Instagram-inhoud worden beëindigd.

Deze API is vereist voor zowel Gutenberg als de standaard insluitfunctie in de WordPress Classic-editor, waarmee je moeiteloos films, foto's, updates en andere informatie van Facebook en Instagram kunt insluiten.

In plaats daarvan moeten ontwikkelaars bij het ontvangen van gegevens van de Graph API van Facebook voor insluitingsinhoud nu een app registreren en een clienttoken gebruiken.

Omdat het WordPress-kernteam dit niet kan integreren in het WordPress-project, werd besloten om de insluitingsfuncties van Facebook en Instagram uit de WordPress-kern te verwijderen en in plaats daarvan te vertrouwen op WordPress-plug-ins om het probleem voor gebruikers op te lossen (kernticket # 50861).

Dus als je Facebook-insluitingen in je WordPress-artikel hebt, zullen deze na oktober breken en er zo uitzien.

Na oktober zullen alle Instagram-insluitingen in uw WordPress-artikel breken en zo lijken.

Lees verder als u de voorkeur geeft aan schriftelijke instructies.

Hoe het oEmbed-probleem op Facebook en Instagram op te lossen (standaardfuncties herstellen)

De gratis Instagram Feed-plug-in van Smash Balloon en de op maat gemaakte Facebook Feed-plug-in zijn de gemakkelijkste en meest beginnersvriendelijke manieren om het oEmbed-probleem op te lossen. Zie onze stapsgewijze handleiding over het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie.

Ons team bij Awesome Motive heeft deze plug-ins gemaakt, die nu door meer dan 1,2 miljoen mensen worden gebruikt.

We realiseerden ons dat we in de beste positie waren om het probleem voor onze gebruikers en de grotere WordPress-gemeenschap op te lossen toen we hoorden over de op handen zijnde update.

We hadden geen aanvullende authenticatie nodig om deze mogelijkheid te herstellen, omdat Smash Balloon een API-sleutel moet registreren om aangepaste feeds te bouwen voor zowel Facebook als Instagram.

Als je onze Smash Balloon-feed-plug-in al gebruikt, hoef je nu alleen nog maar een update naar de nieuwste versie te doen, en de standaard embed-functies werken zoals voorheen.

Als je problemen hebt of als je een nieuwe gebruiker bent, ga dan gewoon naar het oEmbed-navigatiemenu onder de Facebook / Instagram-feedplug-in van Smash Ballon en klik op de optie Verbinden.

Het leukste aan het gebruik van de Smash Balloon-plug-ins is dat je niet de moeite hoeft te doen om je eigen programma te ontwikkelen.

We hebben het proces eenvoudig gemaakt voor nieuwkomers, en als bonus heb je nu toegang tot alle krachtige aangepaste feed-plug-ins van de Smash Ballon Instagram- en Facebook-feedplug-ins.

Herstel standaard Facebook / Instagram oEmbed-functies als alternatief

U kunt de oEmbed Plus-plug-in gebruiken als u een ontwikkelaar bent en niet de moeite wilt nemen om een ??Facebook-app voor elke klantsite te registreren om deze functie te herstellen.

Het is een nieuwe plug-in gemaakt door een van de vrijwillige ontwikkelaars die de standaardinbedding van Facebook en Instagram herstelt.

Handel snel en vertel het.

Er zijn nog maar 12 dagen voordat de Facebook- en Instagram-insluitingen van WordPress niet meer werken.

Als je ooit de standaard insluitingsopties op Facebook of Instagram hebt gebruikt om materiaal op je site in te sluiten, moet je snel handelen.

Het installeren en activeren van de Smash Balloon-gratis Instagram-feed en aangepaste Facebook-feed-plug-ins wordt ten zeerste aanbevolen.

Als je nieuw bent bij WordPress en nog geen blog hebt opgezet, raden we je ook aan de bovengenoemde plug-ins te installeren, zodat je de eenvoudige insluitblokken van Facebook en Instagram kunt gebruiken.

Last but not least hebben we uw hulp nodig bij het verspreiden van het nieuws, zodat meer mensen zich bewust zijn van het probleem en het kunnen verhelpen voordat er iets misgaat. Deel dit artikel alstublieft met uw vrienden en familie om ons te helpen het bekend te maken.

We hopen dat dit artikel je enig inzicht heeft gegeven in het oplossen van de problemen met Facebook en Instagram oEmbed in WordPress. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in onze gids voor het verkrijgen van een virtuele zakelijke telefoonnummer-app voor uw website, evenals onze deskundige keuze van de onmisbare WordPress-plug-ins.

Bespaar tijd en moeite door contact op te nemen met Instagram-ondersteuning en ons in staat te stellen u te helpen met al uw Instagram-gerelateerde problemen. Beschrijf eenvoudig uw probleem en laat de rest aan ons over. We garanderen dat u uw problemen binnen de kortste keren kunt oplossen. We geven u ook oorzaken en preventieadvies om u te beschermen tegen toekomstige moeilijkheden. Instagram Klantenservice Nummer is wat we bekend staan.