Hoe het Amazon Prime-lidmaatschap opzeggen?

4.6
Hoe het Amazon Prime-lidmaatschap opzeggen?

Jeff Bezos richtte in 1994 Amazon op, een Amerikaanse multinational. E-commerce, digitale streaming, cloud computing en kunstmatige intelligentie zijn de belang

Start typing here! You can add more paragraphs, images, videos, and more by clicking the icons in the toolbar!

Jeff Bezos richtte in 1994 Amazon op, een Amerikaanse multinational. E-commerce, digitale streaming, cloud computing en kunstmatige intelligentie zijn de belangrijkste aandachtsgebieden van het bedrijf. Amazon, een van de populairste online winkelbestemmingen, laat al jaren sporen na. Amazon verkoopt ook een verscheidenheid aan programma's, waaronder het "Prime Amazon Membership", een van de meest bekende.

Er is geen verplichting om het Prime Amazon-lidmaatschapspakket te gebruiken en u kunt het op elk moment annuleren. Als je niet weet hoe je het Amazon Prime-lidmaatschap kunt annuleren, volg dan gewoon de maatregelen die in deze blog worden beschreven om het abonnement snel te annuleren.

Stappen om het Amazon Prime-lidmaatschap te annuleren

  • Open gewoon uw browser en typ "amazon" in het zoekvenster, en druk vervolgens op de enter-toets op uw toetsenbord.
  • Kies vervolgens "Account en lijst" in het vervolgkeuzemenu. De keuzelijst verschijnt op uw computer nadat u erop hebt gedrukt en vervolgens op de knop "Aanmelden" tikt.
  • De Amazon-aanmeldingspagina wordt weergegeven wanneer u op de knop Aanmelden drukt. Om in te loggen op uw Amazon-account, moet u eerst uw e-mailadres of telefoonnummer invoeren.
  • Druk gewoon op het tabblad "Doorlopend" nadat u het e-mailadres of telefoonnummer hebt ingevoerd. Daarna wordt u naar een andere pagina geleid waar u wordt gevraagd om een ​​wachtwoord in te voeren. Nadat u uw wachtwoord heeft ingevoerd, gaat u naar de pagina "Aanmelden". U moet zich eerst aanmelden bij uw Amazon-account om het Amazon-abonnementspakket te annuleren.
  • Ga daarna naar de Amazon-startpagina en klik op de optie "Account en lijsten" en selecteer vervolgens "Je Prime-lidmaatschap" in het vervolgkeuzemenu.
  • Ga daarna naar de pagina "Je Prime-lidmaatschap" en klik op het pictogram "Lidmaatschap en voordelen beëindigen". Deze verbinding is beschikbaar in het keuzevak aan de linkerkant.
  • Als u op het bestand klikt, verschijnt er een nieuwe pagina. Selecteer van daaruit de knop "Mijn voordelen beëindigen" en selecteer vervolgens het tabblad "Doorgaan met annuleren".
  • Kies vervolgens het alternatief dat de einddatum van uw Prime-lidmaatschap aangeeft, zoals 'Eindigt op 19 oktober 2019'. Uw Amazon Prime-lidmaatschap wordt ingetrokken als u op de verbinding klikt.

Krijg ik mijn geld terug als ik Prime annuleer?

Als je al heel lang lid bent van Amazon Prime en je lidmaatschap vervolgens halverwege de maand of na 10 dagen opzegt, kom je mogelijk niet in aanmerking voor restitutie. Maar als u 2 tot 4 dagen lid bent van Amazon Prime, komt u in aanmerking voor restitutie. Leden die voor Prime hebben betaald maar hun voordelen niet hebben gebruikt, zijn verantwoordelijk voor een volledige terugbetaling. Binnen 3-5 werkdagen begint het terugbetalingsproces.

Om in contact te komen met de klantenservice van Amazon, moet u Amazon Klantenservice Nummer bellen.