Onko järkevämpää valita postitukseen pahvilaatikko tai postipussi?

4.4
Onko järkevämpää valita postitukseen pahvilaatikko tai postipussi?

Minkälaisissa tapauksissa kannattaa valita pahvilaatikko ja minkälaisissa postituspussi? Katsotaan sitä tarkemmin ja selvitetään, milloin kumpaakin vaihtohetoa

On olemassa erilaisia pahvilaatikoita, joita voidaan käyttää postittamiseen. Suosituimmat rakennemallit ovat FEFCO 0201 ja FEFCO 0427. FEFCO 0201 on tyypillisin ja yleisin pahvilaatikko, johon on teipattava ensin pohja ja sitten myös yläosa/kansi. FEFCO 0427:n pohja voidaan kätevästi taittaa laatikkoon ja yksiosaisessa kannessa on itselukittuva järjestelmä. F0201 on pikemminkin suurempikokoisille tuotteille ja F0427 pienemmille tuotteille.

Pahvilaatikoiden suurin etu on niiden vahvuus. Kun lähetät tuotteitasi pahvilaatikossa, sinun ei tarvitse huolehtia niiden rikkoutumisesta tai murskautumisesta. Suosittelemme tietysti laittamaan pahvilaatikon sisään täytettä, käärepaperia yms pehmentämään sitä, jotta tuotteet pysyy paikallaan laatikossa eivätkä kärsi kuljetuksssa.

Postituspussien käyttökenttä ei itse asiassa ole kovin laaja. Muoviset postituspussitsopivat ihanteellisesti vaatekauppoihin, koska muovinen postituspussi suojaa 100 % tuotteistasi kosteudelta, kun se on kunnolla suljettu.

Postituspussi on ehdottomasti erittäin asiakasystävällinen ja kätevä. Postituspussi on erittäin joustava ja tämän ansiosta se on erittäin kätevä laittaa pakettiautomaattiin eikä vie liikaa tilaa. Jos postituspussin pituus sallii, suosittelemme valitsemaan kahvalliset postituspussit, koska silloin niitä on erittäin kätevä kuljettaa.

Suosittelemme vaatealan yrityksille postituspussjea, koska ne suojaavat vaatteitasi kosteudelta eivätkä vaatteet tarvitse lisäsuojaa iskuilta. Tietenkin bonuksena on, että postipussiin voi laittaa kaksi teippiliuskaa, esimerkiksi jos jotkut vaatteet eivät sovi asiakkaalle, hän voi käyttää samaa postipussia palautuksissa.

Pahvilaatikot sopivat kuitenkin monille yrityksille, koska pahvilaatikot on erittäin turvallinen tapa lähettää tuotteitasi. Pitää löytää vain sinulle sopiva laatikko ja selvittää tarvittavat mitat. Tässä asiassa autamma sinua erittäin mielellään!

Autamme myös suunnittelupohjan ja itse tuotteen suunnittelussa! Sekä pahvilaatikot että postituspussit toimivat hyvin myös markkinointielementteinä, sillä asiakkaasi kulkevat kaupungilla niiden kanssa, joten mitä värikkäämpi ja huomiota herättävämpi muotoilu, sitä enemmän huomiota he saavat. Siksi suosittelemme yrityksen logon lisäksi myös yrityksesi verkkosivujen osoitteen ja sosiaalisen median kanavien nimet kirjoittamista postituspussiin ja/tai pahvilaatikkoon. Jos yritykselläsi on tiettyjä väriyhdistelmiä, jotka ovat jo tiedossa, muista käyttää niitä myös pakkauksissakin, sillä tämä on hyvä muistutus ihmisille, jotka eivät ole vierailleet teillä pitkään aikaan.

Me Design Packissa teemme parhaani, että pystymme tarjoamaan teille korkealaatuiset painatuksella pakkaustuotteet erittäin mahtavilla hinnoilla. Kehitämme pitkäaikaisia suhteita asikkaidemme kanssa tukeakseen heidän liiketoimintaansa. Meidän tiimi on aina valmiina auttamaan sinua.