Iluminat ieftin cu becuri LED

4.6
Iluminat ieftin cu becuri LED
2 Min Read

Invata cum sa economisesti cu becuri LED si sa te bucuri de iluminat ieftin.

Iluminatul locuintei poate fi ieftin si poate reprezenta economie de energie electrica daca alegi optiunile potrivite.

Cea mai simpla modalitate de a economisi energie electrica in iluminarea casei tale este optarea pentru surse de iluminat LED. Sursele LED consuma de 9 ori mai putin curent electric decat cele economice cu filament incandescent. In plus, acestea au o durata de viata mult mai mare, sunt mai rezistente si vin cu alte beneficia precum: diferite temperaturi de lumina si dimabilitate, astfel putand sa personalizezi ambienta din locuinta.

Investitia in sisteme smart poate insemna iluminat mult mai ieftin datorita atributiilor inteligente de monitorizare a iluminatului. Senzorii de miscare si de noapte/zi fac o diferenta uriasa in consumul de energie: plaseaza-i in zone de circulatie unde este nevoie de lumina pentru scurt timp precum holuri, bai sau curte. Avand un sistem de iluminat intelligent poti automatiza luminile pentru a functiona doar in anumite intervale de timp si poti monitoriza consumul de curent al fiecarui dispozitiv in timp real.

Iluminat ieftin este echivalent cu inovatia, simplitatea si tehnologia de noua generatie, astfel viata iti devine si mai usoara in timp ce cheltuielile scad.