Kelcas | Oljegasinvesteringar

4.0
Kelcas | Oljegasinvesteringar

Kelcas, som erbjuder investerare transparent och direkt ägande i olja och olika sätt att investera i olja och gas.

Olja är utan tvekan världens viktigaste energikälla. Enligt experterna från Kelcas , när livsnerven i det moderna samhället kombineras med olja och gas gör det mer än hälften av världens energi. En integrerad energikälla i många branscher. Det tillhandahåller bränslen till fordon och flygplan för att transportera människor och varor över hela världen. Gas tillhandahåller elektricitet och tjänar också syftet med matlagning och värmeenergi. Vi använder olja och gas för hundratals saker på en dag och det har fått en viktig status i vårt dagliga liv.

Följaktligen kan det vara mycket lukrativt att investera i olja och gas och det finns ett brett utbud av alternativ och investerare kan njuta av tårtan. Kelcas Oil, ett känt företag som utforskar, olja och gas i västra Kentucky och södra Indiana, och erbjuder investerare transparent och direkt ägande i olja undersökt de olika sätten att investera i olja och gas och typerna. Låt oss gräva i!

Sätt att investera i olja och gas

1. Fonder eller ETF

Oavsett om du ska diversifiera en portfölj eller fungera som en säkring, är ETF eller placeringsfonder den enklaste formen som gör att du får direkt exponering för olje- och gasinvesteringar. En investerare kan dra fördel av att äga flera aktier utan direkt exponering för risk. Dessutom finns det inget tryck på rikedom eftersom du kan investera så lite eller så mycket du kan.

2. Oljeoptioner och terminer

Experter ser ibland alternativ och terminer som ett sätt att investera i olja och gas. Det kommer dock med mycket risk eftersom detta sätt att investera går ut och det är mycket flyktigt. Därför inte alltid ett bra alternativ för nybörjare. Det betyder att det är viktigt att ha god kunskap om investeringar i optioner och futures och ha tillräckligt med pengar för att gå med det.

3. Begränsat partnerskap

För en mer direkt kapitalposition i ett företag, överväga ett kommanditbolag som huvudsakligen är inriktat på olja och gas. Även om offentligt handlas som en aktie, ger detta sätt för investeringar dig skattemässiga fördelar med privat ägande även om man inte är aktivt involverad i företaget. Detta är ett utmärkt alternativ för investerare som söker kontinuerligt kassaflöde även om det inte är lika volatilt som andra råvaror.

4. Att äga lager

Att köpa lager i ett olje- och gasföretag som Kelcas är ett annat bra sätt att investera med mindre risk. Detta kan kräva service från en mäklare som är specialiserad på denna nisch för att få tillgång till olje- och gasinvesteringar. Vissa företag tillåter till och med att du köper en bråkdel av aktierna utan att äga fulla aktier. Detta innebär att du kan investera med ett minimalt belopp.

Ursprungligen publicerad: https://medium.com/kelcas-oil/investeringar-oljegas-63e80a56b729