Τούρτα γενεθλίων

4.0
115
Τούρτα γενεθλίων

Απο την Αργυρώ! Η πανεύκολη "Τούρτα - περίπτερο".

Τουρτα γενεθλιων απο την Αργυρώ, με την πιο βελούδινη μους σοκολάτας και πουράκια σοκολάτας που θα μείνει αξέχαστη. Η πιο εύκολη τουρτα γενεθλιων για αγορια και κορίτσια που φτιάξατε ποτέ!

Θα την έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας και θα εμπεριέχει το μοναδικό συστατικό που θα την κάνει συγκλονιστική. Την αγάπη σας, για το άτομο ή για τα άτομα που θα την προσφέρετε. Και αυτό είναι το μαγικό! Μόνο χαρά στους γύρω σας θα σκορπίσετε.

Μην το σκέφτεστε, τα υλικά είναι πολύ απλά, Ακόμη και μέχρι το περίπτερο να πεταχτείτε τα βρίσκετε, γι’ αυτό και την ονομάσαμε και τούρτα ”περίπτερο”. Είναι πολύ ελαφριά και απλή. Ομως η γεύση της τούρτας που θα φτιάξετε, θα απογειωθεί με τα πουράκια σοκολάτας που όλοι αγαπούν.

Είναι από τις τουρτεσ γενεθλιων που δε θα σας κουράσουν και η επιτυχία είναι εγγυημένη. H υφή της είναι αυτή που θα μείνει αξέχαστη, καθώς η βελούδινη μους σοκολάτας γαργαλάει τον ουρανίσκο μαζί με το ανεπαίσθητο άρωμα από το ποτό της αρεσκείας σας που θα προσθέσετε.

Οι τουρτεσ συνοδεύουν μοναδικές στιγμές μας όπως τα γενέθλια ή τη γιορτή, αλλά και ένα τραπέζι στο σπίτι για φίλους. Στιγμές που θα μείνουν στις αναμνήσεις μας και θα συνδυαστούν με την μοναδική γεύση από την σπιτική τούρτα σοκολάτας που θα έχετε φτιάξει εσείς!